Premiera in istoria politica a Constantei. Sot si sotie, parlamentari AUR.

Sunt sot si sotie: familia Aelenei. Danut si Evdochia, viitori parlamentari AUR. Danut este navigator si ofiter electrician, sotia asistenta medicala. In acte apar in Navodari. Familia detine o pensiune aproape de mare si reprezinta partidul Alianta pentru Unirea Romanilor. El va merge ca deputat, ea senator. Evdochia Aelenei a spus: „Nu se astepta neam de neamul meu!”.

Evdochia este asistenta medicala si membra a partidului AUR.  Sotul ii spune Dusia. Acum cateva zile au primit vestea ca-n urma redistribuirii voturilor ea a fost aleasa senator. Cei doi au oferit un interviu pentru Digi 24.

Danut Aelenei: Din cauza faptului ca au fost foarte putine voturi, am impresia ca locul ei este discutabil. Nu stim. Inca nu avem o confirmare!

Reporter: Astazi aflati!?

Publicitate

Evdochia Aelenei: Acum, da! Astazi se va…

Reporter: Renuntati la spital, doamna?

Evdochia Aelenei: Nu renunt la spital! Sa ma ajute Dumnezeu! Sa stiti ca nu tin foarte tare, ca-n planul nostru n-a fost sa ajungem la Parlament! Eu stiu 90% ca n-o sa mergem amandoi, ca eu, probabil, o sa raman acasa! Mie-mi place atat de mult anestezia incat s-ar putea sa nu pot sa renunt.

Citeste si articolul :   Se deschid restaurantele si cafenele in Constanta. Rata de infectare a scazut sub 3 la mie

Reporter: Apropo, v-ati vaccina?

Danut Aelenei: Suntem rezervati, asa! Daca se confirma ca vaccinul este intr-adevar bun pentru om, impotriva pandemiei, eu nu am nimic de comentat.

Evdochia Aelenei: Nu vreau sa fiu cobai, sa fac acum pe viteaza, vai, nu ma vaccinez, sau vai, ma vaccinez. Deci, la ora asta eu sunt indecisa.

Daca Evdochia Aelenei va fi declarata oficial senator si va merge in Parlament alaturi de sotul deputat… ar fi o premiera in istoria politica a Constantei. I-ar placea. Zice ca n-ar face-o pentru beneficii.

Evdochia Aelenei: Sa-mi dea mie Parlamentul masina? Ce, eu n-am masina?

Reporter: Aveti suficienti bani sa nu depindeti de nimeni?

Evdochia Aelenei: Da!

Danut Aelenei: Da! Da! Da!

Evdochia Aelenei: Avem suficienti bani incat sa depinda si altii de noi!

Evdochia Aelenei, politician AUR: N-as vrea copilul meu sa se insoare cu unul! E clar?

Reporter: Ati fost vreodata in Parlamentul Romaniei, doamna?

Evdochia Aelenei: Nu!

Citeste si articolul :   Un medic roman rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in spitale

Reporter: Dumneavoastra ati fost?

Danut Aelenei: Am fost pe dinafara, asa… Am fost la… protestele organizate de partidul AUR in fata Parlamentului Romaniei.

Reporter: Dumneavoastra n-ati fost in interior, nici…

Evdochia Aelenei: Nu! Tot asa, pe afara. Am fost la toate protestele, ne-am tavalit prin toate corturile.

Reporter: La cate proteste ati fost? Mai le tineti minte?

Evdochia Aelenei: Nu le-am numarat!

Reporter: Atat de multe sunt?

Danut Aelenei: Da, da!

Evdochia Aelenei: Pai, ne-am dus peste tot unde am fost chemati de AUR. Deci noi n-am facut altceva!

Danut Aelenei: Cu UDMR-ul… Ne abtinem!

Evdochia Aelenei: Ne abtinem! Ne abtinem acum cu UDMR-ul! Ne abtinem!

Reporter: Cum vedeti partidul AUR peste 4 ani?

Danut Aelenei: Il vedem mult mai mare. Dar depinde ce o sa facem. Ca daca n-o sa facem nimic si o sa fim totdeauna un Gica Contra, sa contram toate partidele astea, nu-l vad bine.

Citeste continuarea pe Digi 24.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.