Ce cadou a primit Klaus Iohannis de la AUR

Pe data de 14 decembrie au avut loc consultari la Cotroceni unde au participat reprezentantii partidelor ce vor constitui viitorul parlament. Co-presedintele partidului Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR), George Simion i-a oferit un ”cadou” presedintelui Klaus Iohannis.

La incheierea negocierilor George Simion, a sustinut o declaratie de presa in care a dezvaluit ce ”cadou” i-a dat presedintelui Klaus Iohnnis.

Principalul lider AUR a declarat ca i-a dat presedintelui „o harta a Romaniei mari, de la Nistru pana la Tisa, cum ne-a lasat-o Eminescu”, dar si „o harta a vegetatiei cu foarte multe paduri”.

Publicitate

AUR a intarziat la negocieri

Publicitate

Diana Sosoaca, viitor senator a dezvaluit motivul pentru care AUR a intarziat la negocierile de la Palatul Cotroceni. Avocata a spus ca delegatia a s-a plimbat pentru a se relaxa inainte de consultari.

„Ne-am plimbat. A fost o plimbare de relaxare inainte de a intra la niste consultari care sunt mai mult protocolare. Nimeni nu cred ca ia in considerare ce se spune”, a declarat Sosoaca.

Citeste si articolul :   Bilant coronavirus. Aproape 1.100 de cazuri noi si 92 de decese in ultimele 24 de ore

Diana Sosoaca a mai spus ca, la finalul intalnirii cu Iohannis si-a dat masca jos.

„Am respectat protocolul, mi s-a spus ca nu pot intra fara masca, am aratat adeverinta, m-au rugat sa o pun macar pe gura, am tinut-o pe gura. La finalul intalnirii cu presedintele, inainte de a ne desparti, mi-am dat jos masca. Dupa, am iesit fara masca”, a declarat Sosoaca.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.