Lucreaza la o spalatorie auto, iar in timpul liber este voluntar SMURD

Ministerul Afacerilor Interne a facut publica povestea unui tanar de 20 de ani care lucreaza la o spalatorie auto din Ramnicu Valcea, iar in timpul liber este voluntar SMURD.

Cazul acestuia a fost prezentat pe pagina de Facebook a MAI, iar oamenii au fost impresionati de devotamentul tanarului care a vrut neaparat sa se stie ca este de etnie roma.

“Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar visul lui dintotdeauna a fost să salveze oameni. Acest lucru s-a și întâmplat în luna februarie, când, cu ajutorul procedeelor de resuscitare pe care le-a învățat ca voluntar SMURD, Eduard a ținut în viață un bărbat care intrase în stop cardiorespirator.

Publicitate

Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto, iar aproape lunar, el și prietenii săi, strâng alimente și haine pe care le duc apoi familiilor nevoiașe.

Publicitate

Are 20 de ani… este voluntar SMURD și a avut o singură rugăminte la noi:
– Vă rog să spuneți că sunt rom, un rom care își dorește enorm să ajungă paramedic ca să poată salva oameni!

Citeste si articolul :   Intra in carantina mai multe zone din judetul Timis.

Are doar 20 de ani, iar noi suntem convinși că prin dorința lui de a face bine, prin exemplul pe care îl oferă altor tineri… vor fi, într-adevăr, salvate multe vieți!
Felicitări, Omule! Felicitări, Salvatorule!”, scrie MAI.

Postarea a adunat peste 45.000 de aprecieri, o multime de distribuiri si comentarii.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.