Lucreaza la o spalatorie auto, iar in timpul liber este voluntar SMURD

Ministerul Afacerilor Interne a facut publica povestea unui tanar de 20 de ani care lucreaza la o spalatorie auto din Ramnicu Valcea, iar in timpul liber este voluntar SMURD.

Cazul acestuia a fost prezentat pe pagina de Facebook a MAI, iar oamenii au fost impresionati de devotamentul tanarului care a vrut neaparat sa se stie ca este de etnie roma.

“Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto din Râmnicu Vâlcea, iar visul lui dintotdeauna a fost să salveze oameni. Acest lucru s-a și întâmplat în luna februarie, când, cu ajutorul procedeelor de resuscitare pe care le-a învățat ca voluntar SMURD, Eduard a ținut în viață un bărbat care intrase în stop cardiorespirator.

Are 20 de ani, îl cheamă Eduard și lucrează la o spălătorie auto, iar aproape lunar, el și prietenii săi, strâng alimente și haine pe care le duc apoi familiilor nevoiașe.

Are 20 de ani… este voluntar SMURD și a avut o singură rugăminte la noi:
– Vă rog să spuneți că sunt rom, un rom care își dorește enorm să ajungă paramedic ca să poată salva oameni!

Citeste si articolul   Fetiţă orfană de mama umilită de educatoare, în Capitală: ”Îți dau vreo două, nesimțito”

Are doar 20 de ani, iar noi suntem convinși că prin dorința lui de a face bine, prin exemplul pe care îl oferă altor tineri… vor fi, într-adevăr, salvate multe vieți!
Felicitări, Omule! Felicitări, Salvatorule!”, scrie MAI.

Postarea a adunat peste 45.000 de aprecieri, o multime de distribuiri si comentarii.