Alec Baldwin, prima declaratie dupa ce a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins.

Cunoscutul actor american Alec Baldwin a scris, pe Twitter, primul mesaj dupa ce a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins cu o arma de recuzita. „Cooperez pe deplin cu ancheta politiei privind modul in care aceasta tragedie a avut loc”, scrie actorul.

„Nu exista cuvinte sa-mi exprim starea de soc si tristetea privind tragicul accident care a luat viata Halynei Hutchins, o sotie, mama si colega noastra profund admirata. Cooperez pe deplin cu ancheta politiei privind modul in care aceasta tragedie a avut loc si tin legatura cu sotul ei, oferindu-mi sprijinul pentru el si familia lui. Inima imi este franta pentru sotul ei, fiul lor si pentru cei care au cunoscut-o si iubit-o pe Halyna”, se arata in mesajul transmis pe Twitter de Alec Baldwin.

Publicitate

Actorul american a ucis-o joi cu un foc de arma, accidental, pe directoarea de imagine Halyna Hutchins si l-a ranit pe regizorul unui western care este filmat in aceasta perioada in statul american New Mexico, a anuntat Politia locala.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins si regizorul Joel Souza „au fost raniti prin impuscare atunci cand Alec Baldwin a descarcat o arma de foc utilizata la filmarile” pentru lungmetrajul “Rust”, a precizat biroul serifului din comitatul Santa Fe intr-un comunicat.

Halyna Hutchins, in varsta de 42 de ani, a fost evacuata cu un elicopter la un spital din apropiere, unde medicii au declarat decesul ei.

Regizorul filmului “Rust”, Joel Souza, in varsta de 48 de ani, se afla internat la terapie intensiva.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.