Alec Baldwin, prima declaratie OFICIALA dupa ce Halyna Hutchins a decedat

Cunoscutul actor  american, Alec Baldwin a vorbit pentru prima data in fata camerelor de filmat despre tragedia petrecuta pe platorul de filmare la pelicula “Rust”.

Profund marcat de cele intamplate, indragitul actor a tinut sa le spuna cateva cuvinte paparazzilor care il urmareau prin statul american Vermont.

Alec Baldwin: ”Ce vreti sa stiti?”

Paparazzi: Care este stadiul actual al anchetei?

Publicitate

Alec Baldwin: ”Nu am voie sa fac niciun comentariu, pentru ca este o investigatie in desfasurare. Departamentul serifului din Santa Fe mi-a ordonat sa nu raspund la nicio intrebare. Nu pot sa fac asta!”

Publicitate

Alec Baldwin: ”O femeie a murit. A fost prietena mea! A fost prietena mea! In ziua in care am ajuns in Santa Fe pentru a incepe filmarile, am invitat-o la cina impreuna cu Joel, regizorul. Eram o echipa foarte, foarte… scuza-ma… Am fost o echipa foarte, foarte inchegata, care filma impreuna un film, apoi s-a intamplat acest eveniment oribil.”

Citeste si articolul :   Alec Baldwin, prima declaratie dupa ce a impuscat-o mortal pe Halyna Hutchins.

Halyna Hutchins a murit dupa ce Alec Baldwin a tras cu o arma de recuzita.

Regizorul filmului a fost ranit si el la umar. Pe langa Alec Baldwin, in ancheta mai sunt implicati mai multi producatori ai peliculei western.

Un asistent de regie care i-a dat pistolul actorului si armuriera echipei de filmare ar putea raspunde, de asemenea, unor acuzatii.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.