Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba viata la 180 de grade.

Horoscop de final de luna, cu Neti Sandu. Astrologul a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Horoscop cu Neti Sandu.

BERBEC

E posibil sa-ntalniti pe cineva, chiar si in retelele de socializare, asta daca n-aveti pe nimeni, si sa va petreceti frumos timpul impreuna. O poveste de dragoste care a traversat o perioada mai tulbure se poate redresa din mers, daca o sa fiti mai receptivi la problemele celuilalt, sa nu se simta neglijat.

Publicitate

TAUR

O veste buna de la cineva care vrea sa va faca o vizita, dar puteti iesi la o cafea, daca v-ati saturat de stat in casa. Se poate sa investiti mai multi bani in casa pentru copii, ca v-au cerut diverse, si o sa alocati si timp ca sa-i verificati la lectii, sa-i supravegheati si la joaca.

GEMENI

Sfera sentimentala e reactivata inca o saptamana si o sa va puteti intalni omul visurilor voastre, daca nu cumva il stiti, deja. O sa va acordati un respiro, va-ndeletniciti cu ceva care va destinde, e un hobby care va face sa uitati de toate apasarile si o sa aveti un vibe pozitiv.

Citeste si articolul :   Horoscop 30 aprilie 2020, cu Neti Sandu. Zodia care castiga o suma mare de bani

RAC

Poate le preparati copiilor ceva delicios, o fi si un prilej anume si o sa fie un soi de petrecere pentru voi toti. Se poate sa va recuperati in spatiul casnic si sa lasati pe altadata plecarea intr-o excursie intr-o miniexcursie, c-aveti treaba la serviciu de maine-ncolo si vreti sa fiti odihniti.

LEU

Semne bune, la voi, in sfera afectiva si o sa va ganditi la mai mult, daca nu ati legalizat relatia – la o casatorie. O sa cheltuiti niste bani, chiar dac-o sa stati acasa c-o sa comandati fie de mancare, fie diverse lucruri pentru confortul casnic, ori ceva aparatura pentru lucrul de-acasa.

FECIOARA

Se poate sa le tineti companie unor prieteni, daca plecati pe undeva, chiar si la plimbare in parc, o sa va prinda bine sa schimbati impresii. E cineva care o sa va ia prin surprindere cu o atentie, un cadou, o invitatie, ceva, nu neaparat spectaculos, dar care o sa v-atinga la coarda sensibila.

BALANTA

Se poate sa reluati o preocupare de grup si sa stabiliti de cate ori pe saptamana v-ati putea intalni sa faceti cate ceva, sa practicati un hobby. Poate abia acum o sa onorati invitatia unor prieteni care v-au chemat pe la ei, in alt oras, si o sa va refaceti starea de spirit, c-ati avut mult de lucru in ultima vreme.

Citeste si articolul :   Vesti bune de la Neti Sandu. Previziuni astrale pentru toate zodiile

SCORPION

Se poate sa-i convocati la o discutie de afaceri pe niste colaboratori, c-aveti mai mult timp acum decat saptamana viitoare. Va simtiti in forma si o sa aveti chef si de plimbare si de musafiri, dar mai degraba v-ati duce voi intr-o vizita, ca sa faceti si un pic de miscare.

SAGETATOR

E o reusita in familie care se cere stropita cu sampanie, mai chemati si un prieten, doi si trageti un mic chef. O sa va faca placere sa treceti pe la un sarbatorit, poate fi chiar o nunta in cadru restrans, in familie si o sa fie o atmosfera pe gustul vostru.

CAPRICORN

Se poate sa luati parte la un eveniment care sa va puna in valoare, sa va caute niste oameni in vederea unei colaborari. Va pregatiti de o relansare si mai vorbiti cu niste oameni, cereti un sfat, si o sa stiti cum trebuie abordata problema, ca sa luati cea mai buna decizie.

VARSATOR

Poate e nevoie de o mana de ajutor din partea voastra, o fi un eveniment online si o sa tineti vreun speech, faceti o demostratie de valoare. V-ati putea repezi la o ruda, la un prieten care va invita la masa si sa va-ntoarceti pana la noapte, dac-o fi in alt oras, ca indiciu de calatorie ar fi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 martie 2024. Scorpionul poate avea probleme pe plan financiar

PESTI

Va puteti deplasa cu usurinta numai sa n-aveti alte treburi pe-acasa si sa lasati pe altadata intalnirea cu grupul de prieteni. Va dati intalnire cu cineva care vrea sa fiti impreuna, dar nu va e prea clar daca e persoana potrivita pentru voi si-atunci ii spuneti cam cum vedeti voi relatia.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.