4 zodii care vor fi norocoase din punct de vedere financiar inainte de iulie 2022

Balanta

Pentru Balante, lunile curente sunt cele ale schimbarii si, din motive intemeiate, au dreptul sa se astepte la explorarea unor noi perspective. Acest lucru se datoreaza probabil tranzitiei lui Mercur in Gemeni inainte de iulie care le va oferi acestor nativi ambitiosi deschiderea de noi orizonturi. Aceasta poate avea ca rezultat primirea unei oferte de munca remarcabile, o promovare sau chiar o schimbare de companie . Venitul ar putea face si el obiectul unei mariri generoase.

Varsator

Inainte de sosirea lunii iulie, cariera reprezentantilor zodiei Varsator va experimenta un salt inainte.  Vesti minunate vor veni in curand si probabil vor veni sub forma veniturilor crescute sau a realizarii unei afaceri de succes. Pana in iulie, rodul muncii lor asidue va fi rasplatit in mod corespunzator si va face, de asemenea, obiectul unei recunoasteri aproape unanime din partea colegilor de munca, care nu va lipsi sa-i umple de entuziasm. O stare de multumire si satisfactie care va actiona ca un combustibil puternic pentru urmatoarele lor realizari. De asemenea, vor putea strange suficienti bani pentru a se bucura de o perioada generoasa de ragaz binemeritat.

Publicitate

Sagetator

Indiferent de dificultati si adversitati, reprezentantii Sagetatorului sunt indivizi hotarati care nu isi pierd din vedere obiectivele si aspiratiile. Fuziunea Marte/Jupiter din aceasta perioada de la sfarsitul lunii iunie, inceputul lunii iulie le permite Sagetatorilor sa mentina aceasta pretioasa stare de spirit, optimismul si curiozitatea lor sunt printre cele mai bune atuuri ale lor. Atitudinea pe care o adopta este atat de exemplara, incat banii nu vor fi decat consecinta indirecta a unei aspiratii mult mai putin materiale, a unui scop care le este deosebit de drag.

Taur

In timp ce nativii din Taur au visat mereu la confort, stabilitate si siguranta, cursul lunilor curente le va pune zambetul pe buze. Pe langa succesul in crestere, Taurul va avea placerea de a primi mai mult decat o singura sursa de venit.

Venus si Uranus imbina energia Taurului in acest timp. Capacitatea lor organizatorica va fi acolo pentru a le permite sa vada lucrurile clar si sa puna ordine, astfel incat sa nu se simta coplesiti de cantitatea de oportunitati disponibile. In cateva luni, probabil ca vor fi reusit sa stranga o suma decenta de bani .

Autor