Anamaria Prodan, reactie dura: ”Reghecampf si-a jefuit familia pentru…”

Anamaria Prodan nu s-a ferit sa-l atace pe Laurentiu Reghecampf, pe care-l acuza ca ”si-a jefuit familia pentru amanta”.

”Laurentiu Reghecampf si-a jefuit familia pentru amanta. Aici ma voi opri, pentru ca deja este mult prea urat si, repet, am un copil cu Laurentiu Reghecampf, care as vrea sa fie mandru de tatal lui.

In acest moment, familia refuza sa creada ca se intampla lucrurile astea, refuza sa creada ca Laurentiu a fost implicat in asa ceva, refuza sa creada ca, in timpul casnicie, face copii cu altcineva, refuza sa creada ca, in timpul casniciei, deschide firme copiilor nostri cu altcineva, cu amante si asa mai departe.

Faptul ca Laurentiu nu vorbeste despre asta este un lucru ciudat. Faptul ca el nu confirma aceste lucruri inseamna ca, deocamdata, nu este adevarat. Cand se vor confirma aceste lucruri, avocatii nostri, ai familiei, vor avea de lucru”, a spus Anamaria Prodan.

Totusi, impresara a revenit cu un alt mesaj:

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, revoltata pe "vedetele" care poarta genti FAKE: „Sunt unele care pun botul la asa ceva"

”Da, asa este. Ma implic 100%. Cariera lui Laurentiu, cu mine sau fara mine, trebuie sa fie perfecta. Asta depinde numai de el. Daca isi va dori sa continue cu mine, este ok, va fi la fel de frumoasa… daca si viata lui personala va fi frumoasa.

Daca nu, isi va alege, probabil, un alt agent, care va incerca sa-i gaseasca contracte. Eu imi doresc foarte tare ca el sa aiba o viata personala perfecta, caci numai asa poate gasi contracte. Altfel, este foarte greu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru ProTV.

Autor