Anamaria Prodan ”joaca” tare cu Reghe: “Laurentiu Reghecampf pleaca cu bonurile de masa…”

Anamaria Prodan a vorbit deschis despre despartirea de Laurentiu Reghecampf.

”Nu mai are ce sa caute langa mine. Va ramane doar tatal copilului meu. Umilinta nu poate merge la infinit. Ma simt super-tradata!

Nu avem nimic de impartit. Totul este mostenit de la mama. Ca sa terminam asta, pentru ca sunt multe femei care roiesc in jurul lui si care se gandesc acum cu cati bani se va alege el. Nimic!. Laurentiu Reghecampf are salariul lui. Nu i-am luat banii lui Reghe! A avut si el contracte prin Golf, dar sa nu exageram cu salarii de 7 milioane de dolari, ca nu suntem nebuni.

Repet, toata averea mea este mostenita de la mama. Laurentiu Reghecampf pleaca cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masa si cu o casa din America.

Si el a muncit enorm in aceasta perioada. A muncit enorm, intr-adevar, dar a muncit pentru altcineva, nu pentru noi!”, a spus Anamaria Prodan, la Pro TV.

Citeste si articolul :   Fina sotilor Prodan-Reghecampf, prima declaratie despre divortul nasilor de cununie. Ce spune despre Anamaria si Reghe

Anamaria Prodan a spus si ce se va intampla cu banii castigati impreuna cu Laurentiu Reghecampf in timpul casniciei.

”Laurentiu nu va lua jumatate din avere, cum s-a speculat. Si asa trebuie sa le lase copiilor lui. Nu avem nimic impreuna. Am trait de acei bani castigati impreuna”, a mai spus Anamaria Prodan.

Autor