Anamaria Prodan, declaratia oficiala in cazul divortului de Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a facut o declaratie oficiala in in cazul divortului de Laurentiu Reghecampf.  Impresara a vorbit pentru prima oara despre decizia pe care a luat-o.

Iata comunicatul oficial al impresarei potrivit Fanatik.ro:

“A avea o dorinta puternica nu inseamna ca iti stii stapani gandurile sau ca le stii sincer directiona catre bine!

Tot ce avem in creierul nostru poate sa fie pus pe pozitiv, depinde ce dorim sa realizam si cum ne imaginam ca putem! Numai in creierul nostru credem ca ii ajutam pe cei ce graviteaza pe langa noi si nu-s suflete puternice! Noi nu stim ce isi doresc aceste sufletesi cumplit de rau este faptul ca nici aceste suflete habar nu au ce si doresc! Dreptul nostru este doar sa alegem pentru noi! Putem alege sa ajutam aceste suflete slabe,insa nu putem sa -i obligam sau sa-i trezim din somnul adanc in care cad.

Putem sa alegem sa ii ajutam! Insa niciodata nu vom sti ce isi doresc aceste suflete! Este povestea lui Dumnezeu. Iti da, dar nu iti poate baga in traista! Avem liberul arbitru! Depinde de capacitatea noastra intelectuala ce alegere facem. Cand ne zbatem si vrem sa ajutam alt suflet, noi credem in creierul nostru ca facem bine! Mi-am antrenat creierul sa cred ca oamenii de langa mine sunt buni! De fapt, de multe ori, cand esti suflet slab nu esti tu la butoane!

Pentru asta, ca sa preiei comanda, trebuie sa-ti antrenezi creierul sa stie diferenta intre a-ti dori ceva si cum faci ca sa obtii ce-ti doresti! Atata timp cat esti stapan pe dorinte clare si stii ca nu tu trebuie sa te zbati ca sa primesti ce-ti doresti, esti in disciplina cu creierul!

Sufletul cu creier trebuie sa fie condus de forta binelui! Trebuie sa creada in principiile vietii sau, mai bine spus, sa le inteleaga. Daca o alta persoana e departe de tine, nu inseamna ca e bine, chiar daca toti ceilalti si inclusiv acea persoana spune ca e bine, adica, daca realitatea pentru ochi spune asta, realitatea pentru creier e alta.

Citeste si articolul :   Reghecampf ii da replica lui Gigi Becali: "Sunt lucruri care puteau fi discutate intre doi barbati"

Exteriorul faptelor poate incerca sa te convinga ca persoana e bine, insa in creierul ei poate sa fie exact opusul! Directia nu este data de realitatea ce o vede ochiul Si nici de ce incearca sa te convinga ceilalti, realitatea e facuta din ceea ce vrei tu sa crezi si se indreapta in directia credintei tale clare! Asta ne conduce! Creierul meu isi aduce aminte doar de cat bine am facut pana acum pentru mine, pentru sotul meu, pentru copiii mei, pentru prietenii mei sau pentru oameni care mi-au cerut ajutorul. Eu consider, in creier, ca am facut bine tuturor!

Mi-am antrenat creierul sa creada asa ceva, a reactionat la ce l-am antrenat, l-am invatat sa fie “SMART” si sa ma ajute sa obtin ce imi doresc! Creierul nostru este creatorul starii in care ne aflam acum! Nu imi las niciodata creierul sa-mi ofere stari negative, EU ii spun cum vreau sa ma simt si imi aduc aminte ca am facut numai bine pana acum! IMI ADUC AMINTE CE MI-A FACUT NUMAI BINE SI IMI PASTREZ STAREA ASTA!

Ce nu am obtinut pana acum vine cu siguranta de acum incolo! Trebuie sa ne invatam creierul cu siguranta binelui, sa ne aducem aminte cat bine am primit pana acum! Starea de bine nu ne-o da cealalta persoana, noi am invatat ce ne face bine si am acceptat binele creat de noi! Acum trebuie, din nou, sa ne “up datam “si sa cream mai mult bine in gand! Eu sunt inundata in creier de bine, de fericire, de frumusetea familiei mele.

Creierul meu a invatat sa dea drumul la trecut caci daca dai drumul trecutului, nu inseamna ca binele nu mai vine la tine, iti inveti creierul sa dea drumul la raul din care vrei sa scapi si sa faci loc pentru binele care instant distruge RAUL! Am sa invit pe cei care m-au suparat la mine, sa bem o cafea, sa-i fac sa inteleaga ca viata este scurta si merita traita decent si demn. Nu zilele cu soare sau cele cu ploaie iti fac creierul sa stie sa aleaga binele, dorinta noastra nu trebuie sa fie aleasa din trecut, noul bine e ceea ce tu doresti! Trecutul negativ din creier nu poate genera ganduri bune, numai momentul actual bine stapanit poate genera ganduri bune si un viitor frumos !”, a spus Anamaria Prodan.

Citeste si articolul :   Credinciosii se plang ca le lipseste impartasania

”Tatal copilului meu este in suflet bun, minunat. Noi mereu il vom striga in universul nostru. Greselile facute de acest suflet minunat sunt omenesti! Fara greseli pe care le intelegem, ni le asumam si le indreptam, nu putem evolua. Evolutia noastra ca indivizi unici ( caci toti suntem unici in felul nostru ) depinde de capacitatea fiecarui suflet sa se inalte! O sa-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui sa poata vibra inalt! NOI, familia, ne rugam ca in aceasta viata, acest suflet minunat al lui LAURENTIU sa cunoasca adevarata fericire, alaturi de noi cei care il divinizam si l-a ajutat sa atinga culmile succesului.

Sufletele familiei noastre sunt fabuloase si mereu au tins spre absolut! S-au ferit sa fie vulnerabile sa involueze si sa alunece in lumea obscura. Este foarte greu sa ramai in varf daca te bate vantul si te arunca dintr-o parte in alta! Tocmai de aceea. noi am stat strans uniti mana in mana mereu! Am atins impreuna absolutul, am invatat sa ne iertam si sa ne ajutam neconditionat. Sunt mandra ca una dintre cele mai grele lectii ale vietii am trecut o cu brio si am ajuns la nivelul la care o predau si o stapanesc perfect!”, a mai spus ea.

Anamaria Prodan: ”L-am iertat”

”Noi, sufletele marete ale familiei Reghecampf si Prodan, l-am iertat pe LAURENTIU REGHECAMPF si am inteles ca el, sufletul superb si sclipitor, bun si credul a realizat greseala si va sta probabil si mai aproape de familia lui, in ciuda celor care asteptau si isi frecau mainile de fericire ca vor vedea, in direct, declinul unei DINASTII. NICIODATA NU VETI VEDEA ASA CEVA LA NOI pentru CA NOI NE IUBIM si, daca suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu injuram, ci respectam alegerile fiecaruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect si recunostiinta putem noi, familia, sa-i oferim SOARELUI NOSTRU, LAURENTIU REGHECAMPF?

Citeste si articolul :   Anamaria Prodan, reactie incredibila: “Ma voi marita imediat. Dan a fost langa mine"

O sa-i oferim sansa de a alege tot ceea ce isi doreste si considera ca il face fericit ! O sa-l sustinem neconditionat, o sa-l aparam si ridicam de fiecare data cand drumul lui merge catre un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gandesc superficial si penibil, aplicand rautate in tot ceea ce intreprind… dar nu ii judec pentru ca … toate sufletele sunt bune in fata lui Dumnezeu! Nu am sa-mi lovesc sotul niciodata, orice se va intampla, si nu ma intereseaza nimic din ce si doreste lumea sau orice incearca sa inoculeze in sufletul sotului meu oricine!

Dimpotriva, noi familia o sa-l sustinem si mai tare si ii dorim mult succes in orice decizie ia! O sa fim mereu prezenti in viata lui si, daca cineva va incerca sa-l ingenuncheze sau sa-l umileasca, sa-i faca orice fel de rau, va cunoaste cel mai cumplit URAGAN de pe pamant numit PRODAN”, a mai declarat impresara.

“SOTUL MEU VA TINE CAPUL SUS IN FATA TUTUROR SI COLOANA VERTEBRALA PERFECT DREAPTA. IN VIATA ESTE VORBA DESPRE ALEGERI INSA! ALEGERI PE CARE ORICE SUFLET EVOLUAT TREBUIE SA SI LE IA SINGUR! ALEGETI MEREU SA FITI PROSTII DINTRE DESTEPTI, niciodata DESTEPTII DINTRE PROSTI! CU STIMA SI RESPECT ACEEASI UNICA FAMILIE REGHECAMPF / PRODAN CARE ESTE UN EXEMPLU DE IUBIRE SI RESPECT ABSOLUT! “, este comunicatul transmis de Anamaria Prodan, cu privire la divortul de Laurentiu Reghecampf, potrivit Fanatik.ro

Autor