Claudia Patrascanu o da in judecata pe Bianca Dragusanu: ”Nu e vina mea ca Gabi nu o ia de navasta”

Razboiul divelor continua. Claudia Patrascanu a spus ca a facut plangere la Parchet impotriva Biancai Dragusanu dupa ce aceasta din urma a publicat pe Instagram imagini cu ea goala, din urma cu mai multi ani.

”Femeia aceasta de cand are o relatie sau nu stiu cum pot sa o numesc cu Gabi incontinuu ma sicaneaza, ma jigneste si nu doar pe mine, o face in primul rand public si de pe telefoane private. Ma jigneste, imi jigneste familia si copiii. Am primit telefon cu numar ascuns in care turuia si scotea pe gura niste jigniri cum n-am auzit in viata mea. I-am facut plangere penala la parchet, sa se astepte dintr-un moment in altul. A jignit-o pe mama mea printr-un audio vocal cu niste jigniri. Ce treaba are ea, de ce intervine, de ce se baga, nu e problema mea de ce nu e ea acceptata in aceasta familie. Nu ma intereseaza ca Gabi nu o va lua niciodata sotie, va asigur de lucrul asta, va pot da in scris.”, a spus Claudia Patrascanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Vedeta spune ca Bianca Dragusanu are frustari din cauza faptului ca familia lui Gabi Badalau nu o vrea, iar de asemenea nici fiul de milionar nu si-ar dori o sotie ca ea.

Citeste si articolul :   Manusile nu ne protejeaza impotriva Covid-19, ci dimpotriva. Avertismentul medicilor germani

”Sa nu uitam de unde a plecat si ce face, daca aceasta e supararea ei si ca ma jigneste, nu e vina mea ca Gabi nu o ia de nevasta. Eu cunosc standardele acelei familii, Gabi nu-si doreste o sotie ca Bianca, o sotie ca nu stiu cine. Are frustrarile ei, nu pot sa inteleg de ce nu se opreste cu jignirile despre familia mea, l-am rugat pe Gabi sa o faca sa o inceteze, mi-a zis ca nu are cum sa o faca sa se potoleasca, mi-a zis ca da-o in colo de …”, a mai spus Claudia Patrascanu.

Publicitate

”Se crede buricul pamantului”

”Ce vina am eu ca inca sunt legata de Gabi Badalau printr-un act, ca ma cheama Badalau, ce vina am eu, stiu foarte bine cu ce se ocupa femeia asta. Femeia asta traieste din vise, din strategii. Inainte sa dea cu parul si sa vorbeasca cu urat de alte persoane, sa gandeasca bine, ca daca cu fetele de 24 de ani ii merge, cu mine nu ii merge. Sunt convinsa ca Gabi i-a spus sa inceteze, dar ea se crede buricul pamantului. Ce treaba ai tu cu copii, cand aud ca spune cineva de mama care m-a crescut pe mine si fratele meu, sa spuna cineva de familia mea, dar cum sa accept, n-are pic de bun simt, nu mai pot nici eu”, a mai spus Claudia Patrascanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.