Menajera lui Alex Bodi, dezvaluiri despre Bianca Dragusanu: „Realitatea e cu totul alta”

Razboiul dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu este departe de a se fi incheiat. Menajera lui Alex Bodi face noi dezvaluiri despre scandalul dintre cei doi. Angajata milionarului spune ca nu a vazut niciodata momente in care Bodi sa o fi agresat fizic pe Bianca.

Menajera lui Alex Bodi face noi dezvaluiri.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici sa evadeze, nu am vazut batai. Eu nu am vazut-o sa o bata. De fata cu mine, nu. Ei au venit impreuna si s-au auzit ceva discutii, dar nicidecum batai. Eu nu am vazut batai. Au venit impreuna de undeva ei doi. Nu stiu daca era o atmosfera tensionata, pentru ca eu avand treaba nu am stat sa ma uit la ei. M-au salutat si mi-am vazut de treaba in continuare.

Nu m-am uitat sa vad daca are urme sau nu are Bianca, doar au auzit apoi discutii. Intr-adevar, am iesit, am vazut ca sunt discutii mai aprinse si mi-am vazut in continuare de treaba. Nu stiu in ce constau discutiile. Cearta ca intre indragostiti, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palma si niciun pumn. Pe mine ma deranja contextul discutiilor, ca se discuta putin mai aprins si mai vulgar. Amandoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasa si de recalcitranta”, a declarat menajera lui Alex Bodi.

De asemenea, menajera a mai spus ca Bianca nu era tinuta cu forta de fostul ei sot si ca nu ea a ajutat-o sa plece de acolo.

„De unde sa evadeze? Nu este adevarat, nu era nimeni tinut cu forta, usa era deschisa, puteai sa te duci unde vrei, nu era nimeni sechestrat. Cum putea tine o persoana sechestrata cand avea pe cineva in casa? Nu e adevarat. Sustin ca nu era nimeni sechestrat si nu a evadat cu nimeni. A alergat dupa mine cand am plecat.

Publicitate

Eu am mers la usa la Alex, era intr-un dormitor, i-am spus ca plec ca am terminat ce trebuia terminat, am plecat. Sotul meu ma astepta afara. Nu mi se deschidea portiera, nu era masina noastra, si ea a alergat. I-am spus ca nu vreau sa intre in masina si sa ne lase in pace si s-a aruncat cu forta pe bancheta din spate.

Bianca mi-a zis ca vrea sa mearga cu noi, sa o ducem acasa. Am dus-o acasa, apoi s-a intors seara, destul de tarziu. Nu m-am uitat, pentru ca am stat jos, imi era rusine de Alex in caz ca poate iese sa nu vada ca a urcat in masina noastra. Am stat jos, nu am stat pe scaun, iar ea tot timpul filma si facea fotografii si ea stie cui i le trimitea si de ce facea asa ceva. Ma filma fara acordul meu. Nu l-am vazut niciodata pe Alex Bodi dand in Bianca Dragusanu”, a mai spus menajera lui Alex Bodi la Antena Stars.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.