Survivor Romania 2021. Cine sunt noile concurente din tabara Razboinicilor

In taberele Razboinicilor si Faimosilor la Survivor Romania, au venit patru concurenti noi pentru a-si testa limitele si poate chiar obtina marele premiu.

Dupa ce au pierdut doi oameni extrem de valorosi, pe Alin Salajean si Marilena, Razboinicii au nevoie de intariri.

Survivor Romania 2021: Trei noi Razboinici intra in lupta

Szidonia Szasz din Brasos este prima concurenta care se alatura Razboinicilor

Szidonia Szasz, in varsta de 26 de ani, este de profesie tehnician maseur. Concurenta a practicat trei ani de atletism. Brasoveanca este pasionata de sport, petrecandu-si multe ore in sala de forta.

Publicitate

Aceasta are 1,65 metri inaltime si o greutate de 52 de kilograme. Szidonia practica de cinci ani practica kickboxing si vrea sa demonstreze ca nu doar forta fizica o caracterizeaza, ci si agilitatea, gratia si vointa de a invinge.  Szidonia este poreclita „Sindy”, potrivit Wowbiz

„Am ales sa particip la pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic. Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa. Ambitia mea arde. Foc, aer, apa, pamant s-au unit si m-au facut pe mine. Nimic nu ma poate opri!”, a declarat Szidonia.

Citeste si articolul :   Cei mai notorii ucigasi in serie ai istoriei

Marius Craciun este cel care a castigat si la Ferma

Marius Craciun, in varsta de 25 de ani, este pasionat de sport, si este de profesie manager marketing.

Tanarul a practicat 12 ani de judo de performanta, cateva luni de MMA si este pasionat de parkour. De asemenea, in timpul liber practica bodybuilding si fitness. Razboinicul s-a inscris la Survivor Romania pentru ca isi doreste sa demonstreze ca are abilitatile necesare unei astfel de competitii, dar si pentru portia de adrenalina pe care o ofera acest show. Acesta a castigat si una dintre editiile emisunii „Ferma”.

Romina Geczi are 35 de ani

Romina Geczi, in varsta de 35 de ani, locuieste in prezent Timisoara. Aceasta a locuit cinci ani in Cipru. Concurenta, de meserie maseur si instructor spinning, spune ca are motivatia de a trece peste cele mai grele momente de la Survivor Romania, pentru ca a invatat pe parcursul vietii ca poate depasi orice obstacol.

Tanara mai spune ca greutatile pe care le-a intampinat pana acum i-au demonstrat ca este indeajuns de puternica sa depaseasca orice problema. Concurenta sustine ca atunci cand nu mai poti, ai resurse sa te ridici sa continui. Romina Geczi isi doreste experienta Survivor Romania pentru ca are nevoie de un restart in viata sa.

Citeste si articolul :   Culita Sterp paraseste Survivor Romania? Ce intelegere a facut cu iubita sa

Andreea Antonescu este singura concurenta care se alatura Faimosilor

Andreea, in varsta de 38 de ani, a acceptat provocarea Survivor Romania pentru ca ar fi prima experienta de acest fel.

Artista a spune ca daca va reusi sa castige marele premiu, va dona o parte din bani unui orfelinat, iar o alta parte va fi pastrata pentru fetita ei, Siena.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.