Mirela Vaida si-a deschis sufletul si a spus adevarul: “Nu stie lumea despre mine”

Mirela Vaida, prezentatoarea de la Acces Direct,  a facut marturisiri neasteptate la „Te cunosc de undeva!”. Potrivit dezvaluirilor facute de prezentatoare, nimeni nu stie acest lucru despre ea.

Mirela Vaida a declarat ca este o persoana nostalgica iar lumea nu stie ca plange „foarte usor”.

„Eu tot timpul sunt nostalgica. Ce nu stie lumea despre mine este ca eu plang foarte usor, dar pe ascuns, sa nu stie nimeni! Ma descarc prin plans, insa imi revin repede! Mi se pare o melodie care te rupe in doua! E o stare pe care niciunul dintre noi nu are cum sa nu o fi experimentat macar o data in viata!”, a marturisit Mirela Vaida la Antena 1.

Ce nu stie lumea despre Mirela Vaida

Mirela Vaida a vorbit si despre sotul ei. Cei doi sunt impreuna de aproape 11 ani si au 3 copii. Prezentatoaree spune ca de cand au aparut copiii, totul s-a schimbat.

Prezentatoarea a povestit despre Valentine’s Day.

„Nu mai obisnuim sa sarbatorim. De la primul copil incolo lucrurile s-au schimbat. Ziua Indragostitilor poate fi in fiecare zi sau se poate intampla sa n-ai timp niciodata sa mai serbezi. Pentru ca suntem in permanenta inconjurati de copii si sigur ca nevoile lor primeaza. Anul asta clar nu vom face ceva special duminica, pentru ca in weekenduri eu filmez pentru proiectul «Te cunosc de undeva!». Cred ca noi suntem destul de indragostiti si astazi, nu trebuie sa mai serbam”, a declarat Mirela Vaida pentru Click.

Frumoasa prezentatoare recunoaste ca sotul o mai surprinde cu declaratii simple.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, reactie dura dupa ce a fost acuzata ca ascunde adevarul despre Vulpita: "Asa, si? Pentru mine nu e o stire"

„Declaratiile simple. Cum ar fi «Ma simt implinit!», «Sunt un om linistit, ma uit in jurul meu si va am pe voi, nu-mi mai trebuie nimic!», «Imi este inima plina!».

Declaratii foarte simple, firesti, in care vorbim despre faptul ca suntem impliniti si ii multumim lui Dumnezeu pentru ceea ce avem”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida a vorbit si despre mama ei.

“Daca as fi mostenit de la mama mea frumusetea ei, era o cu totul alta poveste astazi. Mama mea e o femeie frumoasa inca si astazi, cu niste ochi mari, verzi, cu un nas frumos, cu niste buze superbe si e mama mea. Eu seman mai mult in partea lui tata; am trasaturi si de la mama, insa cred eu ca e o frumusete din aia moldoveneasca, autentica, simpla si neextravaganta. Noi ne simtim bine asa, seman cu mama la alura, dar daca ma iei in detaliu, tot a lui tati sunt”, a mentionat Mirela Vaida.

Autor