Primele imagini de la botezul micutei Josephine! Smiley si Gina Pistol, in culmea fericirii

Smiley si Gina Pistol sunt unul dintre cele mai frumoase si indragite cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi au devenit parinti in luna martie, iar in acest weekend si-au crestinat fetita.

Cantaretul si frumoasa prezentatoare si-au botezat fetita, pe micuta Josephine, intr-un cadru special, alaturi de familie si prieteni apropiati. Desi au fost extrem de discreti, cea care a “scapat” pe Internet informatia a fost Andreea Banica.

Artista s-a pozat duminica intr-o tinuta fuchsia si le-a spus urmaritorilor ei de pe Instagram ca se afla la botezul micutei Josephine.

Tot Andreea a postat azi si o fotografie de la eveniment, in care apare alaturi de sotul ei, Lucian Mitrea, dar si de cuplul Smiley-Gina.

Publicitate

Gina Pistol marturiseste ca a fost foarte emotionata atunci cand au ajuns cu cea mica la biserica, iar emotiile au continuat si la petrecerea organizata in cinstea botezului micutei Josephine.

„Duminica am crestinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca parinti, momentul de la Biserica a fost unul extrem de frumos si emotionant.

Citeste si articolul :   Cum arata Gina Pistol la doar doua saptamani de la nasterea fiicei sale

Eu am avut lacrimi in ochi mai toata slujba, insa micuta noastra a fost foarte, foarte cuminte.

La finalul zilei ne-am bucurat sa avem alaturi familia si cei mai apropiati prieteni intr-o petrecere restransa.

A fost o zi magica! Poate cea mai speciala zi de cand ea a venit pe lume”, a declarat Gina Pistol pentru Antena1.ro.

Gina Pistol a imbracat o rochie cu motive traditionale romanesti

Smiley a imbracat o camasa alba vaporoasa si o pereche de pantaloni din in.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.