Gina Pistol, prima imagine cu fiica ei si a lui Smiley. Cum le-a aratat-o fanilor pe micuta Josephine

Gina Pistol si Smiley au devenit de curand parinti. Proaspata mamica se mandreste cu felul in care are grija de fiica ei si a lui Smiley, Josephine. Prezentatoarea tv le-a aratat fanilor sai de pe retelele sociale cum o rasfata pe cea mica si in ce fel  a ales sa o imbrace.

Iubita lui Smiley a postat o imagine pe contul ei de socialziare in care apare alaturi de cea mica, careia insa nu i se vede si fata, ci doar trupul firav.

Micuta Josephine este tratata ca o adevarata printesa. In imaginea publicata de Gina Pistol se poate vedea cum bebelusul se afla pe un suport special pentru nou-nascuti, purtand un body de un alb imaculat.

Publicitate

Gina este o mamica serioasa si puternica, reusind sa se recupereze dupa doar cateva zile de la nastere. Aceasta a marturisit ca timpul ei liber de dinainte s-a transformat in timp petrecut cu ingrijirea lui Josephine, insa nu regreta nimic din viata ei de acum.

Citeste si articolul :   Carmen Radulescu, clipe de cosmar: "Nu doream sa merg la spital, ferit-a Sfantul!

„N-am avut nici timp, nici stare sa stau pe Instagram, pentru ca am fost ocupata. 26 din 24 de ore am fost ocupata. Jos palaria in fata tuturor mamelor, nu e deloc usor, mai ales la inceput. E minunat sentimentul asta de mama, uiti de tot greul. Fizic, dupa operatie mi-am revenit cam din a treia zi, primele doua nu au fost cele mai usoare din viata mea, va spun sincer”, a spus Gina Pistol.

Cum arata Gina Pistol la doar doua saptamani de la nasterea fiicei sale

” Au trecut doua saptamani de cand am nascut. Am purtat lenjeria modelatoare inca din ziua a 4 a. Face minuni. Am trecut de la marimea M la S(ziua port si colanti compresivi postpartum)”, a spus Gina Pistol.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.