Cum arata Gina Pistol la doar doua saptamani de la nasterea fiicei sale

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti pentru prima data. Frumoasa prezentatoare face eforturi pentru a reveni la forma ei initiala. Vedeta are grija la ceea ce mananca, dar a apelat si la cateva produse.

Gina Pistol in rolul de mamica ambitioasa

Prezentatoarea a postat pe Instagram un story cu modul in care arata corpul ei la doar doua saptamani de cand a nascut. Schimbarea este destul de vizibila, iar Gina Pistol arata foarte bine, tinand cont ca a nascut de curand.

Vedeta le-a spus fanilor care sunt produsele pe care le-a folosit imediat dupa ce a nascut si care au ajutat-o mult sa revina la o forma apropiata de cea de dinainte de sarcina.

” Au trecut doua saptamani de cand am nascut. Am purtat lenjeria modelatoare inca din ziua a 4 a. Face minuni. Am trecut de la marimea M la S(ziua port si colanti compresivi postpartum)”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol si Smiley, fericiti ca sunt parinti.

“Suntem fericiti si emotionati! Ne dorim sa fim parinti buni si stim ca cel mai mult ne va ajuta chiar ea, fetita nostra, prin tot ce simtim pentru ea. In proiectiile noastre de familie, ea rade mereu, este sanatoasa si vesela alaturi noi.

Citeste si articolul :   Bianca Dragusanu, revoltata pe Claudia Patrascanu: "Am si avocati, am si bani"

Viata ne va purta probabil pe un drum plin de tot felul de emotii si stari, unele fix ca in visele nostre, altele imprevizibile. Vrem sa putem fi pregatiti de orice, sa o aparam, sa o protejam, sa o stim bine, cel mai bine cu putinta. Am ales sa apelam la #BabyStem pentru siguranta ei si pentru linistea noastra.

Nu depinde doar de noi intreg desenul vietii ei, insa depinde de noi ce nuante folosim pe acest drum, iar noi le alegem inca de acum pe cele mai optimiste si mai vesele”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

“…si ma topesc de dragul ei.Am crezut ca stiu ce-i iubirea.Insa abia acum o inteleg.”

Autor