„Sotia lui Firicel”, transformata total cand nu joaca in „Las Fierbiti”! Cat de diferit arata Liliana Mocanu in viata reala

Liliana Mocanu, sotia lui Firicel, este una dintre cele mai iubite si carismatice personaje din Las Fierbinti. Desi producatorii nu i-au atribuit un nume, toata tara o cunoaste. Aceasta este o femeie sigura pe ea, care stie ce vrea si tot satul spune ca la Firicel in casa“canta gaina”.

In varsta de 50 de ani, Liliana Mocanu este o actrita desavarsita, cu o bogata activitate in lumea filmului si a teatrului. Actrita poate fi vazuta in spectacolele Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, iar in ultimii ani a mai aparut si in “Bacalaureat”, “Amintiri din Epoca de Aur”, “Dupa dealuri” sau “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”.

Publicitate

Totodata, actrita a ales nu dezvaluie prea multe din viata sa privata. Totusi, Catalin Maruta a reusit sa o faca sa spuna cateva cuvinte despre ea.

Publicitate

Lilia Mocanu, colega cu Andreea Marin

“Am copilarit impreuna cu Andreea Marin, am facut aceeasi scoala”, a declarat Liliana Mocanu in emisiunea lui Maruta.

Citeste si articolul :   Mimi Branescu, despre protestele din Romania: ”Jos pandemia”, de parca pandemia este o firma de blugi si hai sa-i dam de pe blugi, de pe jeansi la o parte. ”

Actrita a venit insotita de fiica sa, Ana. Aceasta face balet si studiaza germana. “Este curcubeul din viata mea”, a marturisit Liliana despre fiica sa.

Ana, in varsta de 12 ani,  vrea sa se faca actrita, la fel ca si mama ei.

“Mie de ce nu mi-ai zis acasa?!”, a glumit Liliana cu fata ei. Adolescenta a aparut deja intr-un episod din Las Fierbinti.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.