Echipa Las Fierbinti de la Pro TV este in doliu. Anuntul a fost facut de Mirela Oprisor (Aspirina)

Celebrul actor Constantin Draganescu s-a stins in cursul zilei de ieri la varsta de 84 de ani. Anuntul plecarii lui dintre noi a fost facut de celebra actrita Mirela Oprisor, Aspirina din Las Fierbinti.

„Dumnezeu sa te odihneasca! Vei ramane mereu in inima mea”, a scris Mirela Oprisor, pe contul ei de Instagram.

Constantin Draganescu s-a stins

Constantin Draganescu s-a nascut la Constanta si a absolvit cursurile Institutului de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti în 1961. A jucat in multe filme si piese de teatru si chiar filme si telenovele produse de Pro TV.

Publicitate

Publicitate

Unul din rolurile care l-a facut cunoscut si pentru cei tineri a fost rolul sau din Las Fierbinti, unde a jucat alaturi de Aspirina, cea care a si facut anuntul decesului sau, scrie huff.ro

https://www.instagram.com/p/B-NgBaopTji/?utm_source=ig_web_copy_link

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.