HOROSCOP APRILIE 2020. Zodiile care isi schimba norocul in Aprilie

Se spune ca norocul tine de domeniul hazardului, ca este ceva asupra caruia nu ai control. In realitate insa, norocul pe care il are fiecare semn al zodiacului tine de abilitatile si atuurile fiecaruia. Care sunt zodiile care isi schimba norocul in luna aprilie vei afla in randurile urmatoare.

Berbec – In luna aprilie Berbecii vor avea norocul de partea lor, atat in afaceri, cat si in relatiile amoroase. Acest lucru nu se realizeaza fara efort din partea lor insa, ci se vor dedica in totalitate scopurilor lor, motiv pentru care vor fi rasplatiti ca atare.

Taur – Pentru Tauri lucrurile nu se schimba prea mult, deoarece li se cunoaste firea perseverenta, dorinta de autodepasire. Astfel, norocul vine odata cu trecerea anilor, prin sacrificii, nu prin hazard.

Publicitate

Gemeni – Gemenii identifica foarte bine o sansa care li se ofera si profita de ea cat de mult pot. Ei nu lasa norocul sa le scape printre degete, mai ales in luna aprilie cand acesta le surade. Inteligenta si perspicacitatea lor isi spune cuvantul.

Rac – Racii sunt firi empatice, iar acest lucru nu se schimba nici in aprilie, atunci cand dezvolta relatii afective, de prietenie, promitatoare pe termen lung. Sa fie mana norocului sau doar abilitatile lor de comunicare cu ceilalti?

Leu – Pentru Lei lucrurile raman aproape neschimbate in aprilie, mai ales ca norocul pentru ei tine doar de generozitatea si nobletea lor proprie.

Citeste mai multe pe yve.ro.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.