Strigatul unei doctorite romance din Italia: “Combat in fiecare zi, pt cel putin 12 ore cu un dusman necunoscut. Suntem in razboi….persoane ce se sting …repede, singuri, sofocati…

Un barbat a postat pe contul sau de Facebook cateva fotografii si mesajul unei doctorite romance din Italia. Iata mesajul integral:

“Ea este Carmen. E cumatra mea pentru ca eu i-am botezat superba fetita, Iris, dar mult mai important peste acest grad de rudenie e prietenia dintre noi de peste 25 de ani. Ea si Cristi, sotul ei si prietenul meu drag, locuiesc in Alba, Italia.
Carmen a studiat medicina in Italia si acum lupta pe frontul covid-19 umar la umar cu medicii italieni in cea mai crunta provocare din timpul vietii noastre, in Spitalul din Alba , provincia Cuneo, Asl Cn2.

Astazi, Carmen, mi-a scris pe whatsapp un mesaj care m-a daramat si mi-a smuls un val de lacrimi. Il redau integral ca sa intelegeti amplitudinea pandemiei prin ochii cuiva care a ales sa LUPTE! pentru oameni in linia intai.

” – Sunt eu Silviule, acestea sunt fotografii de pe un camp de lupta. Combat in fiecare zi, pt cel putin 12 ore cu un dusman necunoscut. Suntem in razboi….persoane ce mor …repede, singuri, sofocati de o polmonita interstitiala bestiala.

Nu sunt reguli…se imbolnavesc toti, si mai tineri si mai batrani.

Ieri a murit cumnatul unei colege…62 ani, fara patologii.precedente…

Aseara, in tura de noapte, alti 3 erau gravi…nu stiu ce sa mai cred…Mi-frica, mi-e frica cu adevarat…
Cand ajung acasa incerc sa ma izolez…nu mai dorm in aceeasi camera cu Cristi (si asta ma doare, caci am nevoie de suport, de imbratisari), nu o imbratisez pe Iris, dezinfectez in continuu tot!
E un cosmar, chiar si atunci cand va fi terminat, vor ramane in mine multe gauri, spatii moarte….de durere!

– Oricum mi-am scris testamentul…important e ca Iris sa nu ramana singura.( nu glumesc). Dar poate, un sistem genetic si imunitar valid si robust ma pot salva. Silviule nu subevalua situatia. Ramai in casa, nu avea contacte la mai putin de 2-3 m distanta, pune-ti mascherina (masca) cand iesi, mananca regulat si sanatos…Consuma multe citrice,si evita alcoolul…”

Carmen, sunt mandru de tine dar te rog sa ai grija si sa te protejezi maxim posibil. Va imbratisez cu toata dragostea!”

Citeste si articolul :   De ce nu ar trebui sa puneti oua pe usa frigiderului

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.