Bianca Dragusanu s-a casatorit? “Port zambetul pe care tu mi l-ai dat si rochia visurilor mele”

Bianca Dragusanu a intrat din nou in colimatorul fanilor. Cele mai recente fotografii postate de blondina pe contul de Instagram i-au facut pe unii internauti sa intrebe: “te-ai casatorit?”

Fosta sotie a lui Alex Bodi s-a prezentat in rochie de mireasa, iar alaturi de poze a scris si un mesaj.

“Port zambetul pe care tu mi l-ai dat si rochia visurilor mele.”

“I’m wearing the smile you gave me and the dress of my dreams.”

Publicitate

Toata lumea se gandeste ca mirele ar fi Gabi Badalau. Totusi, acesta a precizat de curand ca nu mai au o relatie, desi au fost impreuna. Nu stim daca Bianca a mers din nou la altar sau este vorba de o reclama facuta special pentru Instagram.

Ce declara Gabi Badalau la un post de televiziune:

„Intr-adevar, am avut o relatie cu Bianca. Toata lumea stie, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leaga nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leaga nicio relatie. Am cazut de comun acord sa intrerupem aceasta relatie. Bianca merita ceva mult mai bun decat mine, pentru ca este o femeie frumoasa, ambitioasa si pe picioarele ei.

Citeste si articolul :   Ce vara te asteapta in functie de semnul zodiacului

Imi doresc sa ies elegant din aceasta relatie. Ii doresc tot binele ei si familiei ei. Referitor la nunta, nu s-a pus niciodata problema. Nu ne-am facut planuri niciodata de nunta. Au fost 100% inventii si minciuni si rautati. Niciodata! Nu exista! Eu si Bianca nu am vorbit niciodata aceste detalii.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.