Bianca Dragusanu, prima declaratie dupa scandalul din parcare

Bianca Dragusanu a a avut parte de un scandal urias cu Gabi Badalau, din cauza lui Alex Bodi fostul sot. Potrivit informatiilor, cei doi s-au intalnit la un eveniment monde. Alex Bodi i-a oferit mai multe buchete de flori blondinei si a sarutat-o pe obraz. Gabi Badalau, iubitul ei, a aflat de aceste lucruri si venit imediat la local,  provocand o cearta mare chiar la fata locului.

Dupa incident, Bianca Dragusanu a vorbit despre relatia ei cu fostul sot.

Gabi Badalau a rupt buchetele de flori si i-a tinut morala Biancai chiar in parcare, revoltat de gestul facut de Bianca.

Blondina a marturisit ca nu s-a impacat cu Alex Bodi.

Bianca Dragusanu a declarat ca nu este vorba de vreo impacare cu Alex Bodi, chiar daca s-au intalnit si au petrecut impreuna.

“Nu ne-am impacat! Se scriu multe si se spun multe, dar se intampla mai putine decat se scriu si se spun. Nu m-am impacat cu Alex si nu vreau sa mai comentez despre viata mea personala. Faptul ca Alex mi-a dat niste flori si am interactionat nu inseamna ca ne-am impacat. Probabil si-ar dori! Adica evident ca gesturile ii tradeaza intentiile… Sunt bine acum, statutul relatiei mele ramane necunoscut!”, a declarat Bianca Dragusanu pentru Ciao.

Citeste si articolul :   Alex Bodi, prima reactie dupa ce au aparut imaginile cu Bianca Dragusanu desfigurata

“Da, barbatul de langa mine trebuie sa fie puternic din toate punctele de vedere pentru ca eu sunt o femeie puternica si un barbat slab nu mi-ar face niciodata fata!”, a mai spus Dragusanca pentru sursa citata mai sus.

Autor