Bianca Dragusanu, prima declaratie dupa scandalul din parcare

Bianca Dragusanu a a avut parte de un scandal urias cu Gabi Badalau, din cauza lui Alex Bodi fostul sot. Potrivit informatiilor, cei doi s-au intalnit la un eveniment monde. Alex Bodi i-a oferit mai multe buchete de flori blondinei si a sarutat-o pe obraz. Gabi Badalau, iubitul ei, a aflat de aceste lucruri si venit imediat la local,  provocand o cearta mare chiar la fata locului.

Dupa incident, Bianca Dragusanu a vorbit despre relatia ei cu fostul sot.

Gabi Badalau a rupt buchetele de flori si i-a tinut morala Biancai chiar in parcare, revoltat de gestul facut de Bianca.

Blondina a marturisit ca nu s-a impacat cu Alex Bodi.

Bianca Dragusanu a declarat ca nu este vorba de vreo impacare cu Alex Bodi, chiar daca s-au intalnit si au petrecut impreuna.

“Nu ne-am impacat! Se scriu multe si se spun multe, dar se intampla mai putine decat se scriu si se spun. Nu m-am impacat cu Alex si nu vreau sa mai comentez despre viata mea personala. Faptul ca Alex mi-a dat niste flori si am interactionat nu inseamna ca ne-am impacat. Probabil si-ar dori! Adica evident ca gesturile ii tradeaza intentiile… Sunt bine acum, statutul relatiei mele ramane necunoscut!”, a declarat Bianca Dragusanu pentru Ciao.

Citeste si articolul :   Culita Sterp paraseste Survivor Romania? Ce intelegere a facut cu iubita sa

“Da, barbatul de langa mine trebuie sa fie puternic din toate punctele de vedere pentru ca eu sunt o femeie puternica si un barbat slab nu mi-ar face niciodata fata!”, a mai spus Dragusanca pentru sursa citata mai sus.

Autor