Momente incredibile cu Bianca Dragusanu dupa divortul de Alex Bodi: “Du-te acasa, tu, psihopata”

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au divortat. Dupa divort a aparut un video cu cei doi care se aflau intr-o parcare.

In video respectiv, Alex Bodi striga la Bianca si ii spune sa se dea jos din masina lui si sa mearga acasa. Blondina nu-l asculta si-i spune ca ii este dor de el.

Bodi a spus ca daca nu inceteaza cu „santajul si scandalurile”, o sa faca dezvaluiri care „o vor distruge”.

Fostul sot al blondinei a recunoscut ca o batea, iar impacarea dintre ei insemna vacante de lux si cadouri scumpe. Alex Bodi o acuza pe Bianca de tulburari psihice:

“Da, am lovit-o in Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict intre noi doi in 30 septembrie. Trebuie sa intelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu sa sari la bataie? Adica tu sari la mine, eu te opresc si tu dupa aia spui ca ai semne pe mana? Eu am video cu dansa in anumite ipostaze, pe care nu ar vrea in viata ei sa le dau. Cand era intinsa pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele si filmarea de la balcon. Ea are tulburari psihice.

Zici ca te-am batut si dupa patru zile ai fugit cu mine in vacanta? Daca a facut dosar penal, asta doar ea stie. Banuiesc ca si-ar fi luat certificat. Dar sa vina cu mine in Turcia sa se afiseze peste tot cu mine? Femeia asta a fost numai in vacante cu mine, avea numai beneficii de pe urma certurilor noastre. Noi ne-am certat de vreo 15 ori si ne-am impacat. Suntem de rasul lumii. De ce toate relatiile ei au fost lupta din Troia? Ca e ea painea lui Dumnezeu?“, a declarat milionarul Alex Bodi.

Citeste si articolul :   Catalin Botezatu, declaratie uluitoare despre Bianca Dragusanu: "Noi vom sfarsi impreuna"

Conversatia dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu dupa divort:

“Bodi: “Bianca, iesi afara din masina, nu mai fa status-uri fake, tu! Iesi, tu, afara, din masina, ce dracu’, am ajuns sa ne tiganim, care vine acasa si care nu vine acasa? Du-te acasa, tu, psihopata, ca tu nu ai cuvant, tu! Esti o nesimtita! Ai vazut cat te tine cuvantul?

Bianca: “Am vrut sa vin cu tine acasa, ca mi-e dor de tine.”

Bodi: “Nu vreau sa vii acasa, ca n-ai niciun cuvant. Tu n-ai ce cauta cu mine acasa!”

Bianca: “Vreau sa vin cu tine acasa!”

Bodi: “N-ai ce sa cauti cu mine acasa! Da, ti-e dor de mine, tu numai te folosesti. Asta e valoarea ta”. Este dialogul dintre cei doi fosti soti.

Autor