Adrian Minune, Alex Velea, Antonia, Puya si Bianca Dragusanu, probleme cu Politia Capitalei

Vedetele autohtone s-ae distrat de minune. Bianca Dragusanu a participat la o petrecere fara restrictii, fara sa respecte regulile impuse de pandemie. Aceasta chiar a postat fotografii in timp ce danseaza si se simte bine alaturi de manelistul Adrian Copilul Minine.

Politistii au inentificat 30 de persoane care au fost sanctionate contraventional pentru ca nu respectau regulile de distantare sociala.

“La data de 06 februarie in jurul orei 23.30, Sectia 1 Politie, a fost sesizata prin apel 112 cu privire la faptul ca intr-un club, din zona sa de competenta teritoriala, are loc o petrecere privata, respectiv botez.

Politistii, impreuna cu jandarmi, au identificat si sanctionat contraventional cu amenda 30 de persoane. Cuantumul sanctiunilor se ridica la 153.000 de lei. De asemenea, administratorul societatii comerciale a fost sanctionat contraventional cu suma de 10.000 lei.”, au declarat surse din politie pentru WOWbiz.

Publicitate

Publicitate

Alex Velea, Antonia si Puya au petrecut fara sa le pese de restrictii

Tot in aceeasi seara, in jurul orei 02.00, politistii din cadrul sectiei 17 de Politie au fost sesizati ca desfasoara un eveniment privat, intr-un club. Toate cele 32 de persoane prezente au fost sanctionate si obligate sa paraseasca respectiva locatie.

Citeste si articolul :   Alex Bodi da de pamant cu Bianca Dragusanu: "Toate relatiile ei au fost lupta din Troia"

„In noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., in jurul orei 02.00, Sectia 17 Politie a fost sesizata prin apel 112 cu privire la faptul ca intr-un club din zona de competenta se afla in desfasurare un eveniment privat. Politisti ai Sectiei 17 sprijiniti de politisti de la Sectia 19 au depistat 32 persoane in clubul respectiv. Toate persoanele prezente au fost legitimate si invitate sa paraseasca locatia, fiind sanctionate contraventional cu amenzi in valoare de 14.500 lei pentru incalcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodata organizatorul a fost sanctionat cu suma de 2000 de lei”, transmite Politia Capitalei.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.