Andreea Marin si sotul Deliei au fost impreuna! Delia a stiut tot timpul. Cum a reactionat artista

Toata tara o cunoaste pe Andreia Marin , dar putin stiu ca aceasta a avut o relatie cu actualul sot al Deliei, Razvan Munteanu. Delia a spus ca stiut mereu ce s-a intamplat intre cei doi. Adevarul a iesit la iveala cand artista a fost intrebata de fostele iubite ale sotului.

Razvan Munteanu, relatie cu Andreea Marin.

Cei doi au avut o relatie serioasa, dar s-a terminat foarte repede. Delia a stiut de aceasta relatie in tot acest timp. Razvan Munteanu si Andreea Marin s-au cunoscut in 2004, inainte ca acesta sa o cunoasca pe Delia. Cei doi s-au intalnit la festivalul ”Cerbul de Aur”.

Delia a vorbit deschis despre acest subiect. Ea a declarat ca stie ca relatia cu Andreea Marin a fost singura serioasa. Totodata, Delia a precizat ca nu are probleme legate de trecutul sotului ei.

„Stiu de fostele relatii ale lui Razvan, ma rog, singura serioasa fiind cea cu Andreea Marin, dar nu imi fac probleme din aceasta cauza”, a declarat Delia potrivit Antena Stars.

Publicitate

Delia si Razvan Munteanu, impreuna de 11 ani

Delia si Razvan Munteanu sunt impreuna de 11 ani. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc.

Delia a spus ca cel mai mult a atras-o la Razvan modul sau de a fi ”grijuliu si protector”.

„El a facut primul pas. Desi pare greu de crezut, eu sunt mai timida. M-a cucerit prin firea lui haioasa si modul lui de a fi, grijuliu si protector. Nu ma supara. Ne intelegem frumos, ca doi adulti”, a spus Delia.

 Mama Deliei, despre Razvan Munteanu

„Delia nu accepta sfaturi. Este atat de cu capul pe umeri, incat indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simt si si-a vazut de drum. Eu nu stiu daca cineva o intelege si o iubeste mai mult decat Razvan. Eu nu i-am auzit sa se contrazica niciodata. Nu am vazut un alt barbat mai iubitor, atent si dragastos. A rasplatit-o Dumnezeu din plin”, a spus mama Deliei, potrivit wowbiz.ro.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.