Andreea Marin, dezvaluiri uluitoare despre fostii soti: “A fost o mare greseala”

Andreea Marin, cunoscuta prezentatoare, a facut dezvaluiri despre casnicia cu Stefan Banica Jr, dar si despre celelalte casnicii.

Vedeata a marturisit ca divortul de acum 11 ani de Stefan Banica Jr a fost initiativa ei.

Andreea Marin si Ste­fan Banica au format un cuplu in 2005 si a-au casatorit in secret, in 2016, in SUA, iar pe data de 11 ianuarie 2013 au anuntat ca divorteaza. Cei doi au impreuna o fetita, pe Violeta, acum in varsta de 13 ani.

Andreea Marin i-a povestit lui Madalin Ionescu, la Metropola TV despre relatia cu Stefan Banica Jr.

”Eu nu m-am inrudit cu un om pentru ca era cunoscut. Eram extrem de cunoscuta si eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanta! Nu exista nici o atractie pentru mine fata de faptul ca un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a dezvaluit Andreea Marin, potrivit Wowbiz.ro. ”Pentru mine el este doar tatal copilului meu si atat. Este singura calitate care mai conteaza astazi pentru mine”, a mai spus Andreea Marin.

Citeste si articolul :   Ce s-a intamplat cu Paula Chirila dupa ce a fost luata cu ambulanta direct din emisiune

Prezentatoarea Tv a explicat ca spre deosebire de Banica si Tuncay, despre primul sot are doar cuvinte de lauda si ”un respect special”. Totusi, spune ea, prezentul este cel care conteaza iar actualul iubit este cel mai important barbat din viata sa.

Andreea Marin si Tuncay Ozturk au fost casatoriti 2 ani si 9 luni.  Despre cea de a treia casnicie, Zana nu spune nimic frumos.

.”A treia casatorie? S-o uitam! A fost o mare greseala aceasta a treia relatie si prefer sa o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-as distruge viata doar din spirit de razbunare fata de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru ca eu am decis sa nu mai fiu in acea relatie (cu Banica Jr, n.r.). Deci, despre ce vorbim? N-am de ce sa traiesc in trecut. Eu, cand am spus punct, e punct! Simplu!”, a mai declarat Andreea Marin.

Autor