Dani Otil a facut marele anunt. Decizie radicala luata de prezentatorul tv.

Danti Otil si Gabriela Prisacariu au decis sa faca pasul cel mare si fac toate eforturile pentru a se casatori cat mai repede. Prezentatorul tv si-a anuntat deja fanii si chiar le-a cerut si o parere.

Cei doi se casatoresc dupa doi ani de relatie. Anuntul a fost facut chiar de Dani. Prezentatorul tv le-a povestit fanilor sai ca a inceput deja sa faca rost de toate documentele necesare pentru casatorie, insa unora nici macar nu le intelege rostul.

„M-am mai lungit de un cm. Vreau sa ma insor si imi trebuie toate documentele din urma: Certificat de nastere, nu am inteles de ce iti trebuie analize. Uite cati bolnavi casatoriti sunt printre noi!”, a spus Dani Otil la „Neatza cu Razvan si Dani”, de la Antena 1.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu s-au intors recent dintr-o mini vacanta petrecuta in Dubai. Fericitul cuplu a plecat in conediu alaturi de doua colege ale vedetei.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu vor avea un baiat

Citeste si articolul :   Primele poze cu Tiego, baietelul lui Dani Otil si al si Gabrielei Prisacariu

Recent, iubita lui Dani Otil, a anuntat si sexul bebelusului lor, pe retelele de socializare. „Cu baietii mei”, a scris Gabriela Prisacariu pe pagina de Instagram intr-o imagine in care logodnicul sau ii tine mana pe burtica deja frumos bombata.

Gabriela Prisacariu a marturisit ca cererea in casatorie a fost un moment frumos din toate punctele de vedere.

„Pot sa spun ca cererea in casatorie a fost un moment foarte frumos. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic si fix asa cum mi-am dorit. Cat despre nunta, as prefera sa ne limitam doar la aceste informatii“, spunea Gabriela Prisacariu, anul trecut.

Autor