Catalin Morosanu, reactie dura dupa ce Sergiu a vandut casa cumparata din donatii

Toata Romania si-l aminteste pe Sergiu, tanarul tatic ce a mers calare pe calul sau pana la maternitate, pentru a-si vedea sotia si bebelusul ce abia se nascuse. Catalin Morosanu, luptatorul K1, a fost impresionat de gestul tanarului si s-a mobilizat pentru a strange bani din donatii, pentru a-i cumpara o casa utilata cu tot ce-i trebuie, unde Sergiu sa stea alaturi de familia sa.

Spre dezamagirea sportivului, tatal calaret a vandut acum casa primita, iar Morosanu a reactionat dur atunci cand a aflat.

Publicitate

Catalin Morosanu, reactie dura.

“L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze, curent. Nu avea nimic. Statea intr-un bordei, era acoperit cu covoare. Nici macar nu era facut din chirpici. Nu avea nimic.

Publicitate

Si i-am luat o casa cu internet, proprietarul i-a lasat tot, toata mobila. Avea si baie, avea tot. Avea si in spate o bucata de teren unde putea sa priponeasca si calul. I-am dat tot.

Sunt dezamagit, dar asta nu inseamna ca nu vom mai ajuta alti oameni. Mi-e mila de copiii lui. Poate copiii aveau sansa sa creasca intr-un mediu mai bun, sa se duca la scoala. Acolo, in mahalaua aia, la ce scoala sa se duca? Cine ii primeste? Copiii aia ce educatie vor avea?”, a declarat Catalin Morosanu.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, din nou tata? Tocmai a facut marele anunt

Sergiu spune ca a cumparat alta casa

„Eu sunt la munca acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vandut casa pe care am primit-o initial, pentru ca nu ma mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeasi suma cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o alta casa, pe Cicoarei, si mi-am ajutat si fratii cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu ma puteam descurca acolo unde eram initial”, a declarat Sergiu Ciobotariu.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.