Catalin Morosanu, in doliu: „Exact in salonul in care a avut loc explozia. Nu-mi vine sa cred…”

Sorin Cazan, nasul de cununie al luptatorului K1 Catalin Morosanu si Presedinte PMP Roman si-a pierdut socrul in infernul de la Piatra Neamt. Si el fusese internat in acelasi spital su socrul sau, da se externase cu  4 ore inaintea tragediei.

Sorin Cazan a spus ca atat el cat si socrul sau au fost internati la etajul 3 al spitalului.  Socrul sau, Mihai Militaru, a fost mutat sambata la etajul 2, chiar in sectia in care a izbucnit incendiu.

„La ora 2 am fost externat din spital, am stat 11 zile, am fost testat negativ la plecare, si socrul meu la etajul 3 la rezerva. La ATI. Si cred ca sambata dimineata, nu stiu la ce ora a fost transferat la etajul 2 exact in salonul in care a avut loc explozia. Mie nu-mi vine sa cred, nu realizez.

Eu aflasem de televizor de incendiu. Dar eu am zis ca el este bine, ca e la etajul 3 si nu e riscant pentru el. Si atunci managerul m-a sunat la 11 si mi-a zis ca era in salonul ala”, a declarat Sorin Cazan.

Mihai Militaru avea 80 de ani, dar era un om puternic. Apropiatii au spus ca putea sa supravietuiasca noului coronavirus.

Citeste si articolul :   Fratele lui Catalin Morosanu vinde cartofi la taraba pentru bani

„80 de ani, dar era verde, era verde. Era un om puternic, mai puternic ca mine era. Eu am 55 dar el era mai puternic ca mine”, a mentionat ginerele victimei.

Sorin Cazan a mai spus ca situatia nu erauna buna la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. EKG-urile se faceau si de cate 3 ori pentru ca dadeau eroare, aparatele de luat tensiunea de multe ori nu porneau, iar curentul electric se intampla sa cada.

„Pot sa va spun ca in 11 zile cat am stat eu, intr-o seara am ramas uimit ca a cazut curentul. Dar a cazut pentru cateva minute. Si mi-am pus chiar un semn de intrebare, si-am zis, mai, nu-i normal, cum? Cum, nu mai este curent aici pe sectie?”, a mai spus Sorin Cazan.

Autor