Catalin Morosanu, replica pentru sotia sa. Ce i-a spus fostul Faimos

Catalin Morosanu, fostul Faimos a fost invitat la Teo Show, unde a marturisit ce i-a spus sotiei pe aeroport, dar si ce s-a intamplat in Republica Dominicana.

“Eu ii spun Gala, de la numele ei de familie, Galateanu. I-am spus: mama, ce frumoasa esti! Mi s-a parut cea mai frumoasa femeie din lume! Am fost cel mai fericit cand mi-am revazut sotia. Am realizat ca greseam foarte mult si in fata ei”, a declarat fostul Faimos.

Care a fost cel mai greu moment pentru Morosanu, in tabara Faimosilor

“N-a fost niciodata vorba de alimentatie, era vorba de oameni. La un moment dat, s-au dat toate mastile jos. Cand vedeai caracterul unora din camp, nu imi mai venea sa sustin… Daca vezi ca un om e indoielnic, tu te mai duci sa il mai pupi? Imi venea sa plec acasa, am spus asta, dar nu hotaram noi. Ma bucur din toata inima ca sunt acasa, mi-a dat Dumnezeu un semn.

Publicitate

Cel mai greu a fost sa locuiesti cu oamenii. Cand stateam in zilele alea libere, o luasem razna. Dintre toate emisiunile la care am participat, a fost cea mai grea. Acum ii inteleg pe cei care stau in puscarie. M-am dus chitit sa slabesc ca sa fiu bun pe traseu, nu te mai tinea suflul. M-am ingrasat cinci kilograme, pentru ca am bagat de cand am venit…

Erau momente in care trebuia sa fiu neutru, se certau colegii mei, imi era greu sa intervin. Eram cu Alin si ala zicea mereu Morosanu. Si am luat-o razna, am aruncat cu ceva in el, dar am regretat. Andreea Antonescu m-a scos din mocirla ca mama lui Stefan cel Mare. Cred ca ambele conteaza: si partea sportiva si caracterul. Toti care au ramas acum sunt egali din punct de vedere sportiv”, a dezvaluit Morosanu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.