Printul Harry, primit cu raceala de familia regala la inmormantarea Printului Philip

Presa internationala a mentionat faptul ca printul Harry ar fi fost privit cu raceala de anumiti membrii ai familiei regale, atunci cand s-au reunit pentru funeraliile printului Philip. Ducele de Sussex nu ar fi vazut cu ochi buni dupa interviul acordat.

Printul Harry se va intoarce curand la Meghan Markle in California pentru a-i fi alaturi sotiei sale insarcinate.

Ducele de Sussex s-a intors in Marea Britanie pentru a lua parte la inmormantarea bunicului sau, decedat pe 9 aprilie la varsta de 99 de ani. Sambata, 17 aprilie, printul Philip a fost condus pe ultimul drum.

Revenirea printului Harry in Marea Britanie nu a fi fost un mare motiv de bucurie pentru anumiti membrii ai familiei regale, scrie The Sun, si nu doar din cauza evenimentului trist.

Publicitate

Nepotul Reginei  ar fi fost tratat „cu o mare raceala” de Printesa Anne, fiica Reginei Elisabeta si a Printului Philip, dar si de Printul Edward, fiul cel mic al suveranei si sotia sa, Sophie. Mai mult, sursa citata mentioneaza ca acestia „abia l-au recunoscut atat inainte de funeralii, cat si in timpul lor”.

Interviul cu Oprah Winfrey, pe care Printul Harry si Meghan l-au acordat la inceputul lui martie, si-a pus amprenta asupra relatiei cu rudele sale, mai ales ca au fost facute dezvaluiri socante.

„Exista multe resentimente din partea membrilor familiei regale, care incearca sa o protejeze pe Regina. Harry nu prea este privit cu simpatie dupa lucrurile pe care el si Meghan i le-au spus lui Oprah Winfrey. Inca sunt foarte suparati, incearca sa ramana uniti pentru Regina. Toti sunt de parere ca (Printul Harry) s-a comportat ingrozitor”, a declarat o sursa pentru Daily Mail.

Dupa funeralii, Harry nu a ramas in compania familiei sale si s-a retras imediat la Resedinta Familie Regale din Frogmore. Printul Charles avea, insa, in plan altceva.

Tatal lui Harry avea de gand sa stea de vorba cu fiul sau, inainte ca acesta sa se retraga, dar sotul lui Meghan Markle a decis sa plece mai devreme la Frogmore Cottage, potrivit dailymail.co.uk.

Citeste si articolul :   Casa Regala, prima reactie dupa interviul lui Harry si Meghan Markle: "Vor fi intotdeauna..."

Printul Charles nu lasa sa treaca asa usor venirea fiului sau in Regatul Unit dupa interviul controversat de la Oprah Winfrey, motiv pentru care se va duce in vizita la fiul sau pentru a vorbi cu acesta, spun surse regale.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.