Meghan Markle si Printul Harry au spus, in sfarsit, adevarul: “Nu mai voiam sa traiesc”

Meghan, sotia printului Harry, a acuzat familia regala a Marii Britanii ca si-a exprimat ingrijorarea cu privire la cat de intunecata ar putea fi pielea fiului lor si au adus-o in pragul sinuciderii

Meghan Markle si Printul Harry au acordat un interviu celebrei prezentatoare tv Oprah Winfrey, interviu ce va ramane, cel mai probabil, in istorie si va genera valuri puternice la Casa Regala.

Tanara de 39 de ani, a carei mama este neagra si tatal alb, a spus ca a fost naiva inainte de a se casatori in 2018 si a ajuns sa aiba ganduri suicidare.

Meghan a spus ca fiului ei Archie, acum in varsta de un an, i s-a refuzat titlul de print, deoarece exista ingrijorari in familia regala cu privire la „cat de intunecata ar putea fi pielea lui cand se va naste”.

„Asta mi-a fost transmis de la Harry, au fost conversatii pe care familia le-a purtat cu el”, a povestit Meghan intr-un interviu cu Oprah Winfrey difuzat la CBS duminica.

Meghan a refuzat sa spuna cine si-a exprimat astfel de ingrijorari, la fel si Harry. El a spus ca familia sa i-a intrerupt ajutorul financiar si ca tatal sau, printul Charles, mostenitorul tronului britanic, l-a dezamagit, la un moment dat, a incetat sa ii mai raspunda la telefon.

“M-am simtit cu adevarat dezamagit”, a spus printul Harry, vorbind despre tatal lui. “Familia mea literalmente mi-a taiat sursele de finantare”, a adaugat el.

Harry a negat informatiile potrivit carora i-ar fi ascuns Reginei Elisabeta a II-a, bunica lui pe linie paterna, intentiile lui de a se indeparta de monarhia britanica, dar a dezvaluit ca, la un moment dat, tatal lui a incetat sa ii mai raspunda la telefon.

Citeste si articolul :   Descoperire incredibila intr-un sat italian. Datele care ar putea schimba perceptia despre coronavirus

“Am avut trei conversatii telefonice cu bunica mea si doua conversatii cu tatal meu, inainte ca el sa nu-mi mai raspunda la telefon. Apoi, el m-a intrebat: ‘Poti sa relatezi toate lucrurile acestea in scris?’”, a declarat Printul Harry.

Palatul Buckingham nu a avut niciun comentariu imediat despre interviul care a fost difuzat in primele ore ale diminetii de luni, in Marea Britanie.

Transmisiunea de doua ore a fost cel mai asteptat interviu regal de cand regretata mama a lui Harry, printesa Diana, a impartasit detalii intime despre casatoria ei esuata cu Charles in 1995, afectand reputatia mostenitorului si pozitia familiei in ochii publicului britanic.

„Monarhia tocmai a fost lovita de cea mai grava criza de la abdicarea” lui Edward al VIII-lea in 1936, a declarat Republic, un grup de campanie care vrea sa desfiinteze monarhia. „Aceasta institutie putreda trebuie sa plece.”

Dupa aproape trei ani de la nunta, Meghan i-a descris pe unii membri ai familiei regale ca fiind brutali, mincinosi si vinovati de observatii rasiste.

De asemenea, ea a acuzat-o pe Kate, sotia fratelui mai mare al sotului ei, printul William, ca a facut-o sa planga inainte de nunta ei.

Meghan a spus ca a fost redusa la tacere de “The Firm” (Firma) – eufemism care desemneaza familia regala britanica – si ca rugamintile ei de a primi ajutor atunci cand era afectata de acele comentarii rasiste si atunci cand se afla in situatii dificile nu au fost ascultate.

Citeste si articolul :   Alerta la Antena1! Ce se intampla cu Emisiunea Acces Direct

„Pur si simplu nu mai voiam sa traiesc. Si acesta a fost un gand constant foarte clar, real si infricosator. Si imi amintesc cum doar el, (Harry) m-a alintat ”, a spus Meghan, stergandu-si lacrimile.

Anuntul lui Harry si Meghan, facut in ianuarie 2020, ca intentioneaza sa renunte la rolurile lor regale a scufundat familia in criza. Luna trecuta, Palatul Buckingham a confirmat ca despartirea va fi permanenta, intrucat cuplul urmareste sa-si creeze o viata independenta in Statele Unite.

Harry, in varsta de 36 de ani, a spus ca s-au indepartat de indatoririle regale din cauza lipsei de intelegere si ca este ingrijorat de istoria care se repeta – o referinta la moartea mamei sale Diana, care a fost ucisa in 1997, in timp ce masina ei se indeparta de paparazzi.

Intrebat ce ar spune mama sa despre aceste evenimente, el a raspuns: „Cred ca s-ar simti foarte suparata si foarte trista”. Se simtea „cu adevarat dezamagit” de tatal sau.

MINCIUNI SI LACRIMI

Au existat, de asemenea, acuzatii de intimidare impotriva lui Meghan care au aparut in ziarul The Times. Palatul Buckingham a declarat ca va investiga, adaugand ca este „foarte ingrijorator”.

Meghan i-a spus lui Winfrey ca oamenii din cadrul institutiei regale nu numai ca nu au reusit sa o protejeze ci au mintit pentru a-i proteja pe ceilalti.

„Abia dupa ce am fost casatoriti si totul a inceput sa se inrautateasca, am ajuns sa inteleg ca nu numai ca nu eram protejata, ci ca erau dispusi sa minta pentru a proteja ceilalti membri ai familiei”, a spus Meghan.

Meghan a negat ca ar fi facut-o pe Kate, ducesa de Cambridge, sa planga inainte de nunta si a spus ca a fost un moment decisiv in relatiile ei cu mass-media si cu palatul.

Citeste si articolul :   Mama Ilenei Ciuculete, in lacrimi la 4 ani de la disparitia fiicei sale

“S-a intamplat exact invers. Cu cateva zile inainte de nunta, ea (Kate – n.red.) era suparata din cauza unui lucru, iar relatarile au fost corecte, chestiunea viza rochia unei domnisoare de onoare (printesa Charlotte, fiica lui Kate – n.red.), iar acel lucru m-a facut sa plang. Si mi-a ranit cu adevarat sentimentele”.

Meghan, care a spus ca nu a fost platita pentru interviu, a recunoscut ca nu si-a dat seama cu ce se casatoreste cand a intrat in monarhia britanica si „a intrat in ea cu naivitate”.

Cuplul a mai dezvaluit ca Meghan, care este insarcinata cu al doilea copil, astepta o fetita.

Harry a spus ca Meghan l-a „salvat” de viata sa regala. „Nu as fi de acord, cred ca ne-a salvat pe toti. Am luat o decizie care cu siguranta mi-a salvat viata ”, a spus Meghan.

„Acesta este, in anumite privinte, doar inceputul pentru noi.”

Autor