Catalin Morosanu, adevarul despre suferinta Elenei de la Survivor.

Catalin Morosanu a fost eliminat de la Survivor din cauza unei accidentari. Luptatorul roman a vorbit despre suferinta Elenei Marin de la Survivor Romania. Morosanu a spus adevarul despre problemele de sanatate de care sufera tanara de cand este in Republica Dominicana.

Luptatorul roman a marturisit ca Elena se confrunta cu dereglari hormonale serioase, desi aceasta lupta sa isi ascunda toate suferintele. Catalin a incurajat-o pe aceasta sa consulte un medic.

Publicitate

De asemenea, sportivul a spus si ca Faimoasa este extrem de rosie si umflata la fata. Acest lucru s-a vazut chiar si la TV.  Elena Marin nu mai are nici menstruatie de patru luni din cauza alimentatiei nesanatoase si a conditiilor din jungla dominicana.

Catalin Morosanu, adevarul despre problemele Elenei Marin de la Survivor Romania

Publicitate

„Cu Elena m-am inteles cel mai bine. Din prima zi in care am intrat in concurs dormeam cu ea. Nu stiam performanta ei sportiva, daca era buna sau nu. Mi-a placut caracterul ei, bunul ei simt, are cei 7 ani de acasa.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, in doliu: „Exact in salonul in care a avut loc explozia. Nu-mi vine sa cred...”

Mereu a fost o femeie cu bun simt si mi-a placut chestia asta. Au fost momente cand si ei i-a fost greu si mie mi-a fost foarte greu. Acum a ramas singura si sper sa se imprieteneasca cu alte persoane.

Sper ca Dumnezeu sa o ajute sa ajunga pana in finala si sa castige concursul. O vad in finala, de castigat nu stiu, oamenii vor decide. Ai vazut cum arata acum?! Este umflata, femeia n-a mai avut menstruatie de cand a venit.

Efectiv au dereglari hormonale. Ma trezeam langa ea si avea fata umflata. Si i-am zis sa mearga la medic, dar nu avea ce sa-i faca. Pentru femei e crunta competitia. Femeile sunt niste eroine ca rezista acolo.

Pentru barbati e altceva si ca igiena. M-a intrebat cineva daca facem dus. Facem baie in apa sarata, fara sapun, fara nimic”, a declarat Catalin Morosanu, in emisiunea lui Teo Trandafir.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.