Dani Otil a scapat porumbelul. Va fi tata de…

Dani Otil este in culmea fericirii de cand a aflat ca va fi tatic. Prezentatorul de la Super Neata nu rateaza nicio ocazie sa faca referire la faptul ca logodnica lui este insarcinata si ca in curand vor deveni parinti. Va fi baietel sau fetita?

Dani Otil a dezvaluit sexul bebelusului

Prezentatorul TV a spus, fara sa realizeze, ca bebelusul este baietel. Acesta a spus in direct, la Super Neata, in timp ce vorbea cu Bianca Tirsin – reprezentanta Romaniei la Miss Univers.

Dani Otil: O sa fiu o mama buna de baiat.

Bianca Tirsin: Felicitari!

Dani Otil: Inca nu se vede, dar m-am mai bucalat putin.

Dupa ce a scapat porumbelul, prezentatorul  s-a schimbat la fata, gest care i-a facut pe multi sa creada ca pur si simplu a spus fara sa-si dea seama.

Dani Otil si Gabriela Prisacariu sunt foarte fericiti si traiesc cele mai frumoase clipe. Cei doi s-au logodit la inceputul anului 2020, in Mexic, in timpul unei vacante. Anuntul despre sarcina a fost facut chiar de prezentator pe retelele de socializare.

Citeste si articolul :   Gigi Becali da cartile pe fata si o ataca dur pe Anamaria Prodan: "Am tacut destul. Se vaitau nevestele pe la barbatii lor ca nu scapa de ea"

Pt toti cei care ma intreaba de ani total nepotrivit: cand faceti un copil…
Pt toti cei care au ceva cu patratelele noastre…
Pt toti cei care merg cu bebelusii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelusii insule…
Pt toti…
hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o sa avem un copil

Iubita prezentatorului este insarcinata in cinci luni si a primit de la medic recomandarea de a se tine departe de efort fizic.

Autor