Carmen Tanase: Vom ramane cu traume mari dupa acesta perioada

Nu este o perioada deloc usoara pentru actori. Carmen Tanase si colegii sai de scena si-au mutat spectacolele in online. Serialul “Discutabil” il puteti urmari pe internet.

Mirela Voicu a intalnit-o pe Carmen Tanase si a aflat cum reusesc actorii sa traiasca acum departe de public.

Publicitate

Actrita a marturisit ca a suferit mult ca nu a putut sa petreaca mai mult timp alaturi de mama sa

“Am urcat la bloc, am pus cumparaturile pe presul cu clor si am sunat si a deschis doamna care sta cu mama. Eu am stat foarte in spate, aproape lipita de usa vecinei si mama in casa a iesit doar de la pragul camerei ei.

Publicitate

Si asa am vazut-o. Si mi-a venit sa plang si am plecat”, a povestit Carmen Tanase.

Aceasta afirma ca oamenii vor ramane cu traume mari dupa acesta perioada.

“Oamenii se tem acum sa se mai ia in brate, se tem sa-si mai intinda o mana, se tem sa mai stea aproape unul de altul. Dupa parerea mea, este un fenomen foarte periculos, care va avea repecusiuni mari in societate.

Citeste si articolul :   Este o zi speciala in familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda implineste 42 de ani

Ramanem cu o trauma, asta este o trauma si trauma va continua, iar ea nu se va sfarsi in clipa in care cineva va va spune ‘gata, a plecat coronavirusul pe Marte'”, a spus Carmen Tanase, in interviul acordat Mirelei Voicu, la Antena 3.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.