Liliana Levinta, mesaj in plin pandemie: “Puterea, frumusetea si banii nu au nicio valoare si nu iti pot oferi oxigenul pentru care te zbati”

Pandemia ii face pe oameni mai creativi, mai buni si realizeaza ca multe din lucrurile considerate necesare, pana acum doua luni, au devenit inutile, mai ales, cand tot ce iti lipseste este oxigenul.

Izolarea de lume i-a determinat pe multi oameni de pe tot mapamondul sa faca lucruri pentru care pana acum nu exista timp sau pur si simplu nici nu se gandeau sa le faca.

Oamenii au inceput sa cante in balcoane, sa scrie sau sa se roage altfel decat au facut-o pana acum pentru sanatatea lor, dar mai ales pentru viata celor aflati in suferinta.

Mai jos un mesaj despre lumea care a fost si cea care va urma. Despre cum ar putea oamenii sa se redescopere dupa pandemie.

Publicitate

“Am adormit intr-o lume si ne-am trezit in alta.

Dintr-o data, Disney si-a pierdut magia, Parisul nu mai este romantic, New York nu mai sta in picioare, Zidul Chinezesc nu mai este o fortareata, iar Mecca este goala.

Imbatisarile si saruturile au devenit au devenit arme, iar a nu-ti vizita parintii si prietenii devine un act de iubire.

Citeste si articolul :   Oana Roman, transformare radicala. Cum arata fiica lui Petre Roman

Dintr-o data realizezi ca puterea, frumusetea si banii nu au nicio valoare si nu iti pot oferi oxigenul pentru care te zbati.

Planeta isi continua viata si este in continuare frumoasa.

Doar ca a pus oamenii in custi.

Cred ca ne trimite un mesj. “Voi nu sunteti necesari. Aerul, pamantul si apa sunt bine.

Cand va veti reintoarce aduceti-va aminte ca sunteti oaspetii mei, nu stapanii mei.”

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.