Claudia Patrascanu, atac dur la adresa lui Gabi Badalau

Gabi Badalau si Claudia Patrascanu au transformat certurile si scandalurile intr-un adevarat razboi, dupa ce afaceristul a marturisit ca a fost scuipat de mama copiilor lui in momentul cand a mers la Constanta dupa acestia!

Claudia Patrascanu, noi acuzatii la adresa lui Gabi Badalau

Aflata din nou la Judecatoria Sectorului 6 pentru o alta infatisare in procesul de divort, Claudia Patrascanu a declarat ca spera ca instanta sa hotarasca intr-un final ce este cel mai bine pentru copiii ei.

Artista a mentionat ca desi a ajuns la un nivel de oboseala acut, este capabila sa mearga pana in panzele albe pentru bunastarea celor doi micuti pe care ii are cu Gabi Badalau.

„Am obosit dar ce sa fac? Mergem inainte. Normal ca am obosit. Se intampla sa se mai amane, sa se mai prelungeasca cu orele. Nu stiu, este foarte ocupat, este prins si trebuie sa il intelegem, eu am rabdare. Eu prima oara am fost audiata si am raspuns intrebarilor si de atunci nu mai vorbesc. Nu cer nimic, de aceea avem avocati. Tot prin acte se va realiza. (n.r. ai mai tinut legatura cu Gabi Badalau?) Noi nu tinem legatura, nu inteleg de ce am mai vrea din moment ce sunt jignita. Din partea mea dintotdeauna s-a dorit o relatie amiabila, nu stiu el ce doreste.”, a declarat Claudia Patrascanu.

De aaemenea, Claudia neaga toate declaratiile fostului partener si sustine ca toate spusele lui fac parte dintr-o strategie cu care incearca sa o denigreze in fata opiniei publice.

„Nu este adevarat, niciodata nu s-a intamplat acest lucru, iar raspunsurile le au cei de la politie, din judetul Constanta si cei de la Protectia Copilului. Niciodata nu am refuzat sa-i dau copiii, nu as face acest lucru, dar in acelasi timp tin cont de doleantele copiilor mei si cunoaste foarte bine domnul Gabi aceasta situatie. El incearca niste strategii, dar eu le consider gresite.”, a mai spus Claudia Patrascanu.

Gabi Badalau, acuzat de proxenetism si trafic de droguri

La ultimul termen din proces, Gabi Badalau a aflat ca sotia sa a facut plangere penala la DIICOT in anul 2020 pentru trafic de droguri si proxenetism. Acesta a fost profund marcat de aflarea vestii, dar cel care s-a infuriat cel mai tare a fost Niculae Badalau, care se pregateste acum sa depuna si el o plangere contra norei sale.

Citeste si articolul :   Teo Trandafir a implinit 53 de ani, iar Maia a emotionat-o pana la lacrimi. Vedeta a ramas fara cuvinte

”Ce am retinut eu din sedinta? A cerut cerere exclusiva de crestere a copiilor, culpa exclusiva, adica ca a divortat din vina mea exclusiva si am aflat ca mi-a facut o plangere la DIICOT pentru proxenetism si trafic de draguri in 2020. Sunt foarte obosit”, a declarat Gabi Badalau imediat ce a parasit sala de judecata.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.