Diana Sosoaca, atac dur la adresa presedintelui Iohannis: “Ba Iohannis, esti o sluga”

Diana Sosoaca isi continua seria de scandaluri. Fosta senatoare AUR a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dar si la adresa partidelor politice.

Diana Sosoaca, atac dur la adresa lui Iohannis

Intr-un video postat pe contul personal de TikTok, Sosoaca a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dar si la adresa partidelor care conduc Romania.

„Ba Iohannis, nu e nici Guvernul tau, nici Parlamentul tau, nici tu macar nu esti presedintele tau. Nu e poporul tau si nu e tara ta bai. E tara si poporul nostru. Iar tu esti o sluga. Voi toti din Parlament si Guvern sunteti slugile poporului romani, platiti din bani publici. Sa va intre bine in cap, slugi, asta sa tineti minte!”, a urlat Sosoaca.

Internautii au reactionat imediat.

„Felicitari! Cati dintre politicieni au curajul aceasta. Au vandut ce nu au avut”, „Ar fi bine sa va auda, ca bile le ziceti! Bravo doamna! Respect”, „Felicitari din toata inima, gingasa si desteapta foc! Esti tare de tot”, „Corect, este o marioneta condusa de UE” sunt comentariile celor care o sustin pe Diana Sosoaca.

Au existat si internauti nemultumiti de declaratiile ei.

Citeste si articolul :   Medic roman: "De aia va primesc la cabinet linistita, si "va ascult la plamane" asa cum va place"

„Alo, ti-ai luat medicamentele?”, „Doamne fereste, Floricica Dansatoarea”, „Degeaba doamna avocat, aici nu va asculta nimeni”, au scris cei care nu sunt de acord cu aberatiile senatoarei.

De asemenea Diana Sosoaca a avut o iesire nervoasa si in Parlament in momentul in care bugetul era dezbatut.

„Doamna Turcan incheie protocol cu reprezentantii minerilor care are trei infractiuni. Aud aici numai nonsensuri cu privire la un buget de care habar nu aveti. Opriti starea de urgenta cum a facut Cehia si vedeti ca o sa mearga Romania mai bine.

Domnule Ciolacu va astept la manifestatia din 7 martie, dar vedeti ca noi nu purtam masca. In ceea ce priveste acest buget ma gandeam de ce nu luati de la televiziuni sa dati la copii, la alocatii”, a tipat Diana Sosoaca.

Autor