Alerta cu bomba la un hotel din Iasi.

Alerta la Iasi. Autoritatile din Iasi au fost anuntate, sambata, ca la un hotel ar putea exista o bomba,potrivit Mediafax. Toate persoanele care se aflau in hotel au fost evacuate, iar traficul este restrictionat. Alerta a fost data in jurul pranzului.

Apelul la 112 a fost facut de catre o persoana care a anuntat ca in hotelul respectiv ar putea exista o bomba.

Pirotehnistii au ajuns la fata locului, iar oamenii au fost evacuati.

Traficul este restrictionat.

Publicitate

Amenintare cu bomba la Hotel Unirea in Iasi! Politisti, jandarmi si pompieri sunt la fata locului.

„Astazi in jurul orei 12:35 am fost sesizati prin apel unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca intr-un hotel din municipiul Iasi se afla un dispozitiv explozibil. La fata locului s-au deplasat politisti, pompieri si jandarmi, procedandu-se la delimitarea zonei respective si desfasurarea activitatilor specifice. Politistii pirotehnisti efectueaza controlul pirotehnic pentru identificarea presupusului dispozitiv explozibil si continua verificarile pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a transmis IPJ Iasi.

Citeste si articolul :   O doctorita infectata cu COVID-19 a dat in judecata 6 institutii pe motiv ca a fost internata cu forta. Asta dupa ce a apelat de bunavoie la Serviciul de Ambulanta. 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.