Diana Sosoaca: “Au venit multi medici la mine. Au constiinta incarcata”

Diana Sosoaca, fosta senatoare AUR, a facut dezvaluiri in emisiunea lui Victor Ciutacu. Aceasta a acuzat sistemul sanitar din tara noastra de tortura si chiar omor calificat.  Totodata, a spus ca exista si medici buni,  deoarece au constiinta incarcata pentru protocoalele Covid aplicate.

„Mi-ar fi parut bine sa nu am dreptate, iar acei oameni sa mai fie in viata. As vrea totusi sa-i spun domnului director al Spitalului Judetean Sibiu ca acea formula pe care a folosit-o, contentiune, insemna imobilizarea pacientilor bolnavi psihic, care sunt agresivi. Deci contentiune la ce, la pacientii cu Covid? Deci deja, folosind acest termen, se autoincrimineaza. Contentiunea mai insemna si imobilizarea unui membru, dar cu un aparat special. Deci domnul directzor si-a dat arama pe fata”, a spus Sosoaca la Romania Tv

V-am spus de luni de zile ca in Romania, pacientii, daca ajung la ATI, sunt omorati. Tineti minte ca am cerut sa fie toti anchetati pentru omor calificat? Declaratia mea politica a ajuns in toata lumea, a fost tradusa in 7 limbi in Italia si am inteles ca a ajuns si in Tokyo si in Buenos Aires. Ma bucura asta, dar imi pare rau pentru romani.

Citeste si articolul :   Politia este in alerta! Raed Arafat trece prin momente cumplite. Cine este barbatul care l-a amenintat

Romania a ramas tributara unor elemente fasciste, zici ca suntem in lagare de exterminare. Sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi la ATI Covid. Cand am vorbit cu doamna Mahler am intrebat cat e procentul de decese la ATI si a zis ca 40%, acum vad ca in ziare spun 60%. E foarte mult. O alta doamna doctor, din Timisoara, a spus ca 8 din 10.

Am intrebat-o cum i se pare ca in toata Europa procentul e 2 din 10, iar la noi e inversat, 8 din 10. Nu toti medicii sunt vinovati de omor, dar va spun ca au venit multi la mine ca sa gaseasca o solutie sa plece din sistem. Unii au plecat in privat, altii nu mai fac nimic, au constiinta incarcata, mi-au spus ca fara sa vrea au omorat oameni. Acum traiesc din ce au agonisit.

Mama mea e medic si nu a vrut sa cvomenteze aceste lucruri, a spus ca nici nu vrea sa auda de acesti medici care omoara. Pentru ca odata ce aplici acel protocol, desi tu ai obligatia sa faci toate diligentele pentru a-ti salva pacientii, esti vinovat.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, amendata dupa protestul din Bucuresti

Mama il cunostea pe Raed Arafat si a avut o disputa cu el anul trecut, dupa care mi-a spus ca nu isi inchipuia ca un om se poate schimba in asemenea mod. Si la fel a spus si doamna Monica Pop.

Eu am solicitat in nenumarate randuri ca parchetele sa se autosesizeze, pentru ca au aparut o multime de marturii ale apartinatorilor unor pacienti care au murit si au fost declarati de Covid.

Unii medici chiar sunt eroi, eu nu dau in toti medicii, ci in aceia care au facut aceste fapte, sa nu se inteleaga ca eu vorbesc de toti medicii.

Sunt medici eroi, care trateaza in ciuda acestor protocoale impuse de Raed Arafat. Pentru ca el face acele protocoale si se face doar cum zice el.

Unchiul meu a fost omorat in spital din Bucuresti. A facut AVC, l-au internat si dintr-o data mi s-a spus ca e intubat la sectie ATI Covid. Din pacate, eu nu am putut face mai mult decat sa stau pe capul lor si sa-i prelungesc viata cu o saptamana. Apoi am primit informatia ca, dupa ce au iesit la iveala aceste informatii, s-a stabilit urmatorul protocol: intra in sectia ATI Covid un singur doctor sau o singura asistenta, ca sa nu existe martori.

Citeste si articolul :   Un medic pune punctul pe "I": "Va trebui sa discutam despre “infectiile” vaccinatilor"

Eu va anunt, maine din cate stiu e o sedinta de guvern pentru noile restrictii. Din cate stiu, de luni HoReCa nu mai au voie sa primeasca oameni in interior si distrugem iar HoReCa. Eu va anunt ca maine, impreuna cu sotul meu, voi protesta maine la Arcul de Triumf si astept pe oricine vrea sa vina alaturi de noi. Eu voi sta si peste ora 22, pentru ca nu am completat eu niciodata vreo declaratie, pentru ca aceste restrictii sunt neconstitutionale”, a declarat Diana Sosoaca pentru sursa citata mai sus.

Autor