Vulpita insarcinata? Viorel a facut anuntul

Vulpita, Veronica Stegaru, si sotul ei, Viorel, sunt in izolare, dupa ce au fost depistati cu noul virus.

In timp ce se filmau pentru admiratorii lor, Viorel a scapat porumbelul! Sotul Vulpitei le-a spus tuturor ca urmeaza o noua piesa si un… bebe.

Viorel a facut anuntul

”In curand, va iesi o noua piesa si va rog sa o ascultati. Va iubim”, a spus Viorel.  Vulpita l-a completat imediat. ”Noi ne simtim foarte bine, suntem foarte bine, dupa cum se vede”.

Publicitate

Si acum e acum! Viorel a scos porumbelul din gura: ”O sa fie si o surpriza pentru telespectatori. O sa vina si un… bebe”! Vulpita a reactionat imediat si a zis, ce credeti? ”Nu!”.

Viorel a tot insistat, spunand ca se poate intampla orice in aceasta izolare. ”Ba da, nu se stie. Pe timp de izolare m-am gandit si la un bebe”, a spus  sotul Vulpitei, Viorel.

“Vedetele” de la Acces Direct ies 3 din izolare?

“Hmm, parca acum ideea ii surade destul de mult Veronicai, din moment ce l-a intrebat pe sotul sau cum o sa-l cheme pe… bebe. Luati loc si tineti-va bine! ”O sa-l cheme… ”Izoleta”, i-a raspuns Viorel cu un zambet larg pe buze.

Citeste si articolul :   Cadou neasteptat! Vulpita si Viorel se muta in casa noua.

Chiar daca a plecat din Bucuresti si a spus ca-i spune „Adio” pentru totdeauna lui Viorel, Vulpita s-a razgandit si s-a intors in bratele barbatului despre care s-au auzit si lucruri nu tocmai frumoase si care a recunoscut singur ca a lovit-o.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.