Unde se afla, de fapt, Vulpita. Veronica s-a dat de gol

Mirela Vaida a anuntat ca Vulpita si Viorel au fost depistati pozitiv. Recent, Veronica Stegaru a posta un mesaj pe retelele de socializare.

Ea a spus ca ca acum se simte bine.

„Multumesc pentru mesaje. Sunt bine. Nu ma simt rau acum. Viorel e si el bine”, este mesajul postat pe Instagram.

Vulpita infectata cu noul virus.

Veronica a postat mesajul in dreptul unei forografii mai vechi, dar locatia era activa. Internautii se intreaba acum daca Vulpita este intr-adevar la spital sau se afla in izolare la Dambovicioara, judetul Arges, unde a stat cu cateva zile inainte de a fi confirmata cu coronavirus.

„Intrebarea e: stie ca are locatia activata si s-a dat de gol ca e la Dambovicioara?”, „Oricum nu este ea in spatele acestei pagini…”

“Cand ai Corona ai voie sa iesi si pe afara ?!! Intreb ca na ..Mirela Vaida a spus ca au fost amandoi confirmati pozitiv dupa test !!!!!cat poate si aia sa minta in frunte cu Antena 1 … prostesc omeni pe fata !!!! Bleahhhhh”

Clar ca nu ai covid,pone o poza din spital. Rafaelo e la mare cum se face ca nu are covid? Vaida e langa coopii,cum se face ca nu sta in uzolare14 zile?Va mai crede naiba!Tot timpul ne-ati mintit!”… sunt doar cateva dintre comentariile facute de internauti.

Autor

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, probleme noi de sanatate: "Nu pot respira..."