E oficial! Mirela Vaida, rupe tacerea: Vulpita si Viorel au coronavirus!

Panica mare la Acces Direct! Vulpita si Viorel, “vedetele” emisiunii, au fost confirmati pozitiv cu noul virus, chiar inainte de intrarea in emisie.

Mirela Vaida a declarat, cum s-au intamplat lucrurile.

„La ora 16:30, dupa ultima sedinta de redactie, eu eram deja imbracata, machiata, urma sa ma cablez si sa intru pe pasa cu Observatorul. In acel moment, au venit rezultatele. Noi am fost precauti si bine am facut. Veronica s-a intors de la Blagesti (…) si a spus ca are ceva probleme cu bila. Acuzand ca nu se simte foarte bine…

Noi avem o echipa medicala si o ambulanta care in fiecare zi ne ia temperatura, toata lumea poarta masca, regulile sunt pastrate cu sfintenie. Cand ea a acuzat stari de rau, fara sa aiba febra, ne-am gandit ca cel mai bine sa facem acest test. Daca tot i l-am facut ei, i l-am facut si sotului. Pe ea nu am mai chemat-o in emisiune, am lasat-o acasa”, a spus Mirela Vaida.

„Astazi am primit confirmarea ca sunt pozitivi la acest virus. Decizia a fost *Stop! Toata lumea care a intrat in contact, acasa. Chemam firma care sa faca dezinfectie. DSP a intrat deja in legatura cu cei doi, i-au intrebat cu cine au intrat in legatura, noi am facut o lista. Toti vor fi testati. Desi eu n-am intrat in contact direct cu ei, ne vedem doar la emisiune, nu ne imbratisam, nu ne pupam, ne vedem doar in platou, la o distanti de cel putin trei metri, am fost si eu acum si am facut testul rapid. A iesit negativ. Acum astept PCR”, a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct.

„In afara de Veronica care a spus ca are aceasta stare de rau, dar nu alte simptome, sotul ei nu are alte simptome, niciunul dintre noi din redactie nu are simptome”, a spus in incheiere Mirela Vaida.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.