Doliu in lumea artistica din Romania: “Drum bun, Maestre! Dumnezeu sa va poarte pasii spre Pacea si Lumina Vesniciei!”

Doliu in lumea artistica din Romania. A incetat din viata violonistul Mitica Feraru. Artistul facea parte din Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski” din Constanta.

Anuntul trist a fost facut de managerul teatrului la care lucra de foarte multi ani.

Iata mesajul postat pe pagina oficiala a teatrului:

„A plecat dintre noi un muzician de exceptie, violonistul Mitica Feraru. Concert maestru al orchestrei Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski, si-a dedicat intreaga viata Muzicii si Teatrului, pe care l-a slujit cu devotiune si pasiune, cu modestie si smerenie.

Pacat! A lasat in urma tristete si uimire, pentru ca mai putea face atat de mult in meseria care i-a fost atat de draga. Ii vom respecta memoria si nu vom lasa uitarea sa se astearna peste imaginea unui artist nascut cu atata har.

Drum bun, Maestre! Dumnezeu sa va poarte pasii spre Pacea si Lumina Vesniciei!”, scrie in anuntul facut pe pagina de Facebook a Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski”.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania. S-a stins la doar 48 de ani. Anuntul a fost facut pe Facebook

Mitica Feraru a fost concertmaestru al orchestrei simfonice din cadrul Teatrului din Constanta, absolvind in anul 1977 Academia de Muzica „George Enescu” din Iasi. Marele violonist a fost si fondator al Filarmonicii „Marea Neagra”, unde a activat o perioada lunga de timp.

Autor