Alerta la Antena1! Ce se intampla cu Emisiunea Acces Direct

Postul Antena 1 a transmis un comunicat oficial referitor la fatul ca astazi emisiunea Acces Direct a fost inregistrata si nu live.

De ce nu a fost astazi Acces Direct live? Comunicatul trustului

Cu o ora inainte de intrarea in emisie, 2 invitatii care au fost in ultimele zile prezenti in platou, au fost confirmati pozitiv la testul COVID-19.

“In momentul urmator, s-a intrat pe protocolul pe care echipa ”Acces Direct” il avea deja pregatit pentru astfel de situatii. Locatia a fost eliberata, aerisita si atat platourile, cat si redactia au fost supuse unui proces de dezinfectare realizat de o firma specializata.

Au fost identificate persoanele care au intrat in contact direct cu cei confirmati (contact direct inseamna, potrivit legii, la mai putin de 1 metru si jumatate, pentru mai mult de 15 minute fara masca) si au fost trimisi in izolare.

Din fericire, nici cei doi invitati confirmati, niciun alt membru al redactiei nu au simptome de imbolnavire sau nu au o stare de sanatate depreciata.

Citeste si articolul :   Mirela Vaida a facut anuntul. Ce se intampla cu emisiunea Acces Direct

Mai multe detalii va da Mirela Vaida la Observatorul orei 19:00!”, scrie in comunicatul transmis de postul Antena 1, porivit spynews

Inainte cu cateva momente a aparut stirea in presa online ca Vulpita si mai multi angajati ar avea simptome de COVID- 19.

Autor