Rasturnare de situatie la Acces Direct. Totul a fost o mare minciuna. Unde a plecat Vulpita

Mirela Vaida a fot luat prin surprindere de Vulpita. Veronica Stegaru si-a facut bagajele si a parasit locuinta in care statea cu sotul ei.

Vulpita a anuntat in direct ca l-a parasit pe Viorel si ca a pecat din apartamentul in care locuia cu Viorel.

Unde a plecat Veronica Stegaru.

In urma deselor altercatii intre cei doi soti din Blegesti, Veronica a decis sa plece. In ultima perioada certurile dintre ei erau aproape zilnice. Cei doi isi aduceau acuzatii grave.

Unde s-a mutat Vulpita

In timpul emisiunii, Mirela Vaida a intrebat-o pe Vulpita daca mai locuieste cu Viorel, iar raspunsul a fost un NU categoric. Veronica s-a separat fizic de Viorel, dupa mai multe luni de scandaluri.

„Voi v-ati separat? Deci nu mai locuiti impreuna, nu?”, a intrebat-o Mirela Vaida pe Vulpita.

„Nu!”, a fost raspunsul categoric al Vulpitei

Totodata, Veronica nu a vrut sa lase loc interpretarilor si a spus ca s-a mutat singura la hotel.

A fost batuta Veronica de catre Viorel?

Citeste si articolul :   OFICIAL: Informatii de ultima ora pentru toti romanii

Veronica Stegaru a fost pusa la detectorul de minciuni! Vulpita a acceptat testul poligraf pentru a face lumina in scandalul batailor.. Viorel a fost acuzat ca o bate pe Vulpita, afirmatii sustine si de Emyly Burghelea, fosta asistenta TV de la Acces Direct.

Intrebata daca a fost batutua de sotul ei, Vulpita a raspuns ca „Nu!”. Testul poligraf a aratat ca Veronica a spus adevarul. Intrebata daca si-a acuzat sotul din dorinta de a castiga mila publicului, aceasta a raspuns DA.

Mirela Vaida, a criticat-o dur pe Veronica, dupa ce a aflat rezultatul testului.

„Astfel de lucruri pe care tu le consideri nevinovate pot baga oameni nevinovati in inchisoare. L-ai acuzat pe Marian de viol, sa nu uitam. (…) Acum il acuzi pe sotul tau ca te loveste. Violenta domestica este infractiune. Cred ca e inchisoare de la 6 luni la 3 ani”, a declarat Mirela Vaida.

Autor