Mirela Vaida a dat vestea! Un nou moment frumos in familia ei!

Mirela Vaida a dat vestea! Alexandru, sotul vedetei, isi aniverseaza astazi ziua de nastere. In acest context, prezentatoarea de la Acces Direct i-a transmis un mesaj partenerului ei, in direct!

Pe Mirela Vaida o stie toata lumea, dar putina lume stie o multime cum arata sotul ei.

Prezentatoarea a cantat la „’Neatza cu Razvan si Dani”

Mirela Vaida si-a incantat fanii cu vocea ei inconfundabila.Cunoscuta prezentatoare tv a cantat o melodie populara alaturi de o formatie renumita din Romania, fiind imbracata in costum traditional.

„Imi doresc sa nu uite ca eu cant la baza. Eu cant, e pasiunea mea si cred ca cu acest proiect vreau sa ma intorc la matca. Nu trebuie sa se sperie nimeni ca nu ma duc sa iau paine niciunui artist din Romania, este doar o pasiune de a mea”, a spus Mirela Vaida la „’Neatza cu Razvan si Dani”.

Mirela Vaida a dezvaluit public ca este ziua de nastere a sotului ei, Alexandru, cu care este casatorita de mai multi ani.

Citeste si articolul :   Tudor Chirila, mesaj dur pentru clasa politica din Romania: "Au ridicat minciuna la rang de arta"

„Am imbratranit si eu, sa stiti. Dupa batuta asta, sufli greu. E mai ceva ca la o ora aerobic, ca tot nu am mai fost demult la sala si nu mai stim cum e. Saracul barbatul eu, astazi este ziua lui, cred ca cea mai mare bucurie e ca am plecat de dimineata. La multi ani sotului meu!”, i-a transmis Mirela Vaida sotului ei.

Autor