Vulpita si Viorel, dati afara din platou de Mirela Vaida: “Plecati la copil acasa!”

Scandal mare la Acces Direct. Mama lui Viorel le-a cerut acestora sa mearga inapoi acasa. Vulpita si Viorel nici ca le pasa, ei vor la Bucuresti! Mirela Vaida nu a mai rezistat si le-a spus celor doi sa plece la Blagesti!

Vulpita, Viorel si doamna Ilinca, soacra Veronicai s-au certat in platoul Acces Direct.

Femeia a venit direct la Bucuresti ca sa-i ia din nou acasa, dar ei nici nu vor sa auda de asa ceva si sunt mai hotarati ca niciodata sa ramana pentru totdeauna in Capitala.

Mirela Vaida a rabufnit in platou

Publicitate

Soacra Veronicai izbucnit in direct si a rugat-o pe Mirela Vaida sa nu-i mai invite sotii Stegaru in platoul emisiunii. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct s-a ridicat de pe scaun si le-a spus celor doi sa plece acasa.

”Ia iesiti afara. Ia plecati la copil acasa!”, a spus Mirela Vaida in direct.

Cand a auzit aceasta veste, Vulpita a inceput sa planga, apoi a continuat scandalul cu mama lui Viorel!

Citeste si articolul :   Dr. Adrian Streinu, mesaj pentru toti romanii: „Sarbatorile pascale cu Dumnezeu in suflet si nu la mese si BAIRAM"

Cei doi soti nu vor sa mearga la Blagesti, dar soacra Vulpitei e hotarata sa le aduca copilul cat mai repede si sa devina parinti responsabili!

Mama lui Viorel a izbucnit in lacrimi!

Soacra Veronicai este revoltata dupa ce si-a vazut fiul mai hotorat ca oricand sa nu se mai intoarca la Blagesti.

Doamna Ilinca vrea ca el si Veronica sa-si ia fata si sa o creasca pentru ca altfel sustine ca va merge la Protectia Copilului pentru a declara ca acestia nu sunt parinti responsabili!

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.