Cum arata acum Carla, fetita Mirei Vaida.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct se mandreste cu 3 copii superbi, Carla, in varsta de 6 ani, Vladimir, in varsta de 3 ani si Tudor in varsta de 2 ani.

Desi artista a trecut prin momente cumplite atunci cand a fost atacata in direct, aceasta se declara o mamica norocoasa.

Cu putin timp in urma, Mirela a postat o fotografie cu Carla, care a implinit de curand 6 ani. Micuta ii seamana leit si are un par cret superb.

Publicitate

Publicitate

 

“A fost si este, inca, o perioada foarte grea pentru artisti! 🎭Teatrele, desi inchise de atata vreme, isi duc mai departe activitatea pregatind noi spectacole, in speranta ca vom juca in curand! Pe artisti ii tine in viata scena! Si vin zilnic la repetitii! Cu entuziasm! Cu nerabdare! 🙏Pentru ziua in care isi vor revedea publicul in salile pline! ❤️Pentru ziua in care se va ridica din nou cortina! Pana atunci va arat cateva detalii din culisele @teatrultanase , in pregatirea celui mai nou spectacol!”, a scris Mirela Vaida la descrierea fotografiei.

Citeste si articolul :   E oficial. Pepe si Raluca isi spun adio dupa 8 ani de casnicie si doi copii

Anul trecut Mirela Vaida povestea cum e viata ei cu trei copii:

„Acum suntem intr-o alta etapa a vietii, cu trei copii si „un pic” mai multe responsabilitati si nu as mai putea pleca de acasa nici macar o zi fara sa nu fiu in permanenta legatura cu copiii, sa stiu cine si cat a mancat, la ce ora, cand au dormit, cand s-au trezit si cat desert au cerut, de aceea nu cred ca m-as mai putea relaxa ca atunci. Acum grijile sunt altele si nu stiu daca as mai putea repeta experienta”, a declarat vedeta.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.